Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på Netflix i september 2021

AfAmanda Lee Edelstein
1. september 2021
Foto: Money Heist/Tamara Arranz/Netflix

Del artikel

Netflix skyder efteråret i gang med manér. Der venter bl.a. nye sæsoner af Lucifer, Papirhuset og Sex Education samt en masse nye serier, du kan få tiden til at gå med!


Læg mærke til, at den danske serie Kastanjemanden kommer til streamingtjenesten i denne måned.

Papirhuset, sæson 5, del 1


Premiere:
Sprog:
Genre:

Money Heist, La casa de papel, Papirhuset. Kært barn har mange navne. Alle navne henviser til den samme serie, som har efterladt både anmeldere og seere begejstrede – og hungrende efter mere. Dét får vi endelig i starten af september, hvor første del af femte sæson bliver gjort tilgængelig på Netflix.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: 3 gode serier du skal se i august

Om du har set med helt fra starten eller først overvejer at streame Papirhuset nu, så skal du glæde dig til den nye sæson. Efter 100 timer i den spanske central bank er både gidsler, bankrøvere og politi ved at være fuldstændig udmattede. Og alt går kun ned ad bakke herfra. For Professoren er i fare, og samtidig beslutter de spanske myndigheder at sætte hæren ind for at gøre en ende på det hele.

Se traileren til 'Papirhuset' sæson 5, del 1Lucifer, sæson 6


Premiere:
Sprog:
Genre:

Lucifer er en meeeget alternativ krimiserie, da den formår at bringe Himlen, Gud, Helvede, dæmoner, engle og jeg ved ikke hvad ind i fortællingen. Men det fungerer! Og derfor kan vi da kun anbefale, at du sætter tid af til Lucifer. Den 10. september kommer sjette og sidste sæson til Netflix.

LÆS OGSÅ: Komediehittet ’Sunday’ har ‘kick-off’ på fjerde sæson i september

Vi vil prøve at forklare udgangspunktet for den sidste sæson af Lucifer uden at spoile for meget for dem, der overvejer at gå i gang. Lucifer har fået nyt job, men det kan ikke umiddelbart kategoriseres som ønskejobbet. Faktisk skaber det en hel del problemer. Og som den nye Gud må Lucifer fikse tingenes tilstand.

Smid en masse detektivarbejde og bibelske fortællinger ind – og så har du faktisk opskriften på Lucifer.

Se traileren til 'Lucifer' sæson 6Sex Education, sæson 3


Premiere:
Sprog:
Genre:

På listen over nye serier og sæsoner på Netflix i september 2021 finder du tredje sæson af Sex Education. De to første sæsoner har formået at få et bredt smil på seernes læber – og mon ikke tredje sæson også nok skal få os alle til at trække på smilebåndet?

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ’The White Lotus’ giver os satire af bedste skuffe

Du skal dog forberede dig på, at nogle ting har ændret sig. F.eks. er der kommet en ny rektor på skolen, som forsøger at gøre op med det rygte, som Moordale har fået sig. Men det skal vise sig ikke at være helt så nemt.

Jaguar


Premiere:
Sprog:
Genre:

Endnu en spansk serie har fundet vej til listen over nye serier og sæsoner på Netflix i september 2021. Jaguar er lige noget for dig, hvis du er interesseret i historie – mere specifikt i 2. Verdenskrig.

I tiden efter 2. Verdenskrig var der mange højtstående nazister, som stak af til lande som Spanien og Argentina i håbet om, at de så ikke ville blive retsforfulgt for deres forbrydelser under krigen. Det skabte såkaldte ”nazi-jagere”, som tog mange midler i brug for at opsnuse og fange de undvegne personer.

LÆS OGSÅ: Ny streamingtjeneste lanceres i Danmark

Jaguar tager fat i denne del af verdenshistorien. Serien foregår i 1960’ernes Spanien, hvor en Holocaust-overlevere bliver del af en gruppe nazi-jægere.

Kastanjemanden


Premiere:
Sprog:
Genre:

Det føles, som om vi har ventet i evigheder på at kunne se Kastanjemanden. Men nu er den her altså endelig! Eller næsten … Vi skal trods alt lige vente til slutningen af måneden. Men du kan lige så godt sætte kryds i kalenderen allerede nu.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Forhøret’ sæson 2 spilder ikke tiden

Gør også gerne dynen klar, så du kan gemme dig bag den, for vi har på fornemmelsen, at Kastanjemanden nok skal skabe uhygge. Se blot traileren, hvis du ikke tror os.

Til dem, der ikke har hørt særlig meget om den danske serie Kastanjemanden endnu, kan vi fortælle, at serien tager udgangspunkt i et brutalt drab i København. På gerningsstedet finder man en lille figur af kastanjer, som trækker tråde tilbage til et tidligere mord.

Se traileren til KastanjemandenFlere nye serier og sæsoner i på Netflix i september 2021


Q-Force

On the Verge, premiere 07.09.2021

Final Space, sæson 3, premiere 16.09.2021

Chicago Party Aunt, premiere 17.09.2021

Dear White People, sæson 4, premiere 22.09.2021

Hospital Playlist, sæson 2, premiere 23.09.2021

Blood & Water, sæson 2, premiere 24.09.2021

Midnight Mass, premiere 24.09.2021

Ganglands (Braqueurs), premiere 24.09.2021

Luna Park, premiere 30.09.2021

Love 101, sæson 2, premiere 30.09.2021

Kota Factory, sæson 2, ukendt dato

Bangkok Breaking, ukendt dato

LÆS OGSÅ: Se prinsesse Diana og prins Charles i den kommende sæson af ‘The Crown’

LÆS OGSÅ: Så du også med: De mest sete danske serier i år

LÆS OGSÅ: 'Forhøret' sæson 2: Derfor skal du se med

Del artikel

Andre Serier | Guides