Serier | Nyheder

Se teaseren: 'Fantomforhold' vil give et bramfrit syn på kærestesorger

AfDaniel Lindekilde Engberg
12. oktober 2021
Foto: Fantomforhold/Zinna Brigh Mac-Eochaidh/Xee

Del artikel

Xees kommende dramakomedie Fantomforhold vil give dig indblik i alle kærestesorgens facetter.


Allie har det noget så skidt efter hendes kæreste David har forladt hende. Allie begynder derfor i en kærestesorgsterapigruppe. Hun har brug for hjælp, og kærestesorgsterapeuten Ellen (Ann Eleonora Jørgensen) vil gerne hjælpe, men Allie har sex med Ellens kæreste, hvilket kreerer en lidt kompliceret situation.

Fontomforhold centrer sig om en kærestesorgsgruppe, hvori de forskellige mennesker mødes og arbejder sig igennem deres individuelle sorg i fælleskab. Alle går igennem kærestesorg på forskellige måder, og alle har forskellige løsninger på det.

Se trailerenKærestesorger i alle facetter


Rikke Kolding, som er en af skaberne af Fantomforhold vil gerne dykke ned i kærestesorger som et centralt tema, i stedet for en afstikker som et led af en større historie.

"Kærestesorger er ofte skildret i fortællingerne på TV, men er sjældent centrum. De forbliver en sidebemærkning og noget, der skal til for at føre til noget andet ret hurtigt. ... Det er jo noget næsten alle oplever i løbet af deres liv, og det er også det, der gør en kærestesorggruppe til en interessant arena at bygge en historie og et karaktergalleri ud fra" fortæller Rikke Kolding.

Fantomforhold har premiere på Xee d. 1. november 2022.

LÆS OGSÅ: DR-serien 'Carmen Curlers' giver dig en masse genkendelige ansigter på rollelisten

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af 'Nine Perfect Strangers': Er en stjernebesat rolleliste et varsel om middelmådighed?

LÆS OGSÅ: Hvis du kunne lide 'The Sopranos', vil du elske disse tre gangsterserier

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Læs mere omXee

Andre Serier | Nyheder

Mest læste