Serier | Nyheder

'Seinfeld' kommer eksklusivt på Netflix

AfDaniel Lindekilde Engberg
3. september 2021
Foto: NBC Universal

Del artikel

Netflix har sikret de globale rettigheder til den populære sitcom serie 'Seinfeld'.


Tilbage i 2019 købte Netflix de globale rettigheder til serien Seinfeld. Grundet til serien først kommer på Netflix nu er, at Hulu rettigheder til serien skulle udløbe først.

Dette betyder samtidig at fra 1. oktober, vil Netflix være det eneste sted i Danmark, hvor du kan streame Seinfeld. Serien vil dermed forsvinde fra Viaplay og Amazon Prime og C More, hvor den altså nu forsvinder.

Stort beløb for rettighederne


Hulu købte i sin tid rettighederne til, at vise serien i USA for godt 160 millioner dollars. Det vides ikke hvor Netflix har betalt for de globale rettigheder, men det må anslås til at være betydeligt højere.

Netflix var ikke den eneste tjeneste der prøvede, at sikre sig rettighederne til serien. Både HBO Max, Peacock og Hulu smed sin hat i ringen, men i sidste ende var det altså Netflix der endte på toppen.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i september 2021

LÆS OGSÅ: Se traileren: Jeff Daniels som politichef i ny dramaserie fra Paramount+

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Forhøret' sæson 2 spilder ikke tiden

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste