TV | Nyheder

Kommentar: Første uge af 'Bachelorette' lægger kimen til en underholdende sæson

Af
Signe Bjørg Granberg
9. maj 2024
Bachelorette
De to nye bachelorettes, Lissa og Sofie, skal på datingeventyr med 17 bejlere i den nye sæson af 'Bachelorette' / Foto: Lotta Lemche / TV 2

Del artikel

TV 2's populære datingprogram er endelig tilbage med en ny sæson, hvor de to bachelorettes, Lissa og Sofie, skal date 17 mænd i eksotiske Sri Lanka. Vi gør status over de første tre episoder.

Første sæson af Bachelorette blev en dundrende succes for TV 2, og derfor kom det da heller ikke som nogen stor overraskelse, at endnu en sæson var på vej.

Nu er anden sæson med de to nye bachelorettes, Lissa på 29 fra København og Sofie på 27 fra Odder, skudt i gang, og vi gør status over den første uge i Bachelorette-land.

To stærke hovedpersoner

Bachelorette
Sofie Martinusen er 27 år og bor i Aalborg, hvor hun til dagligt læser International Virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet
Foto: Lotta Lemche / TV 2

Allerede kort inde i første afsnit får man en fornemmelse af, at det er en god casting, TV 2 har lavet med deres to nye bachelorettes. De giver meget af sig selv, de er gode på kamera, og de har det godt i hinandens selskab.

Faktisk virker de helt veninde-agtige, hvilket kan blive ekstra interessant, når de potentielt skal til at kæmpe om de samme mænd. Kan de bevare det gode forhold, eller sætter rivaliseringen hurtigt ind? Måske det bliver en kombination.

Bedre chance for et match end sidste år

https://imgix.vielskerserier.dk/2024-05-07/foto-lotta-lemche_tv-2.jpg
Lissa er 28 år, bor i København og er snart færdiguddannet journalist
Foto:

Også på mande-fronten kunne noget tyde på, at der har været flere bejlere at vælge imellem i castingprocessen i denne sæson.

I hvert fald virker flere af dem som et umiddelbart bedre match til kvinderne end sidste sæson, hvor man – til trods for at bejlerne var nogle sjove bekendtskaber rent tv-mæssigt – ikke rigtigt syntes, de passede til hverken Mette eller Julie. Men det er altid nemt at være bagklog!

Dog er der her, tre episoder inde, stadig nogle af mændene, man ikke aner noget om. Om det er TV 2, der har klippet dem ned til et minimum, eller simpelthen fordi de bare ikke er spændende i det hele taget, vil tiden vise.

Det er i hvert fald ikke svært at forstå, hvorfor begge bachelorettes glemte et par navne på nogle af mændene undervejs!

Tvillinger og træningsmisundelse

Foruden navneforvirringen er der et par ting, der stikker ud fra de første episoder. Først og fremmest virker det statistisk umuligt, at TV 2 har formået at få SÅ mange enæggede tvillinger med i én sæson?

Men måske det skyldes, at den ene bachelorette, Lissa, selv er enægget tvilling – og at det dermed har været tillokkende for andre enæggede tvillinger at melde sig til programmet?

Ugens måske sjoveste øjeblik, hvor det blev tydeligt, at det ER en konkurrence – til trods for mændenes bestræbelser på at udstråle overskud og fortælle til kameraet, at de bare har det sååååå fint med hinanden – kom i klippet med træningssessionen.

Her blev træningsfårene skilt fra magelighedsbukkene, så at sige, hvilket skabte flere komiske scener og gyldne kommentarer.

Hvem får den sidste rose?

Bachelorette
De to bachelorettes sammen med værtinden Petra Nagel
Foto: Lotta Lemche / TV 2

Med to mænd færre (som ingen alligevel kunne huske hvad hed!) efter den første roseceremoni, et åbent felt af bejlere og to datingparate kvinder er der lagt op til en spændende sæson, hvor man rent faktisk tror på, at der kan findes et godt match – eller tilmed to.

Her på redaktionen har vi i hvert fald allerede et par bud på, hvem der kunne gå langt, men vi sætter ikke alle vores penge på nogen, før vi har set lidt mere af den nye sæson.

Anden sæson af Bachelorette kan ses på TV 2 Echo og TV 2 Play fra tirsdag-torsdag de næste otte uger.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omTV 2 EchoTV 2 Play

Andre TV | Nyheder