Serier | Anmeldelser

Anmeldelse af Liar sæson 2

AfTenna Krupsdahl
17. april 2020
Foto: Joanne Froggatt og Ioan Gruffudd i Liar sæson 2/HBO Nordic

Del artikel

Så er fortsættelsen på den britiske psykologiske thriller og spændingsserie Liar igen på banen på HBO Nordic. Der er kridtet op til nye uventede twists i opklaringen af det store mysterium. Hvem slog den charmerende mandschauvinist og anerkendte kirurg Andrew Earlham ihjel og efterlod ham i ødemarken?

Joanne Froggatt indtræder igen i rollen som skolelæreren Laura Nielson, der i første sæson blev udsat for date rape af Andrew og måtte igennem et forståligt voldsomt og følelsesladet reaktionsmønster, da ingen troede på hendes anklage. Det viste sig, at Laura ikke var hans eneste offer men også fik hende selv og politiet til at tro, at hun måske bare havde bildt sig selv noget ind. Men hans kvalmende udnyttelse af kvinder som værende en fettish-metode, som han ikke havde tænkt sig at give slip på, gjorde ham besat, og han gik langt for at bevare sit gode ry og rygte. Det blev et spil med høje stakes, og Andrew endte med selv at blive det mest fatale offer.

Mange indgangsvinkler til historien


LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Noughts and Crosses

Jeg må indrømme, at jeg rent faktisk var en del mere fanget af denne sæson end den forrige. Der var mere plot, mysterie og spænding denne gang. Måske hjalp det også, at man nu efter første sæson havde fået et billede af mange af karaktererne, og derfor nemmere kunne leve sig ind i det næste store drama, som udspiller sig i sæson to. For drama det er der masser af og gør denne opfølgende sæson af Liar til en spændende thrillerserie, som kun tog mig få dage at konsumere.

Ioan Gruffudd og Joanne Froggatt


ForeverThe Fantastic FourDownton Abbey

Er man til engelske spændingsserier eller måske allerede har set første sæson, så er sæson to af Liar helt klart værd at kaste et blik på for at få opklaret nogle af de spørgsmål, man er brændt inde med fra første sæson. Kan man undvære serien som helhed, ja. Men er den alligevel værd at se, helt klart ja! ;)

Instruktør: James Strong, Samuel Donovan, Chris Sweeney
Manuskriptforfatter: Harry og Jack Williams (Forsvundet)
Medvirkende: Joanne Froggatt, Ioan Gruffudd, Zoe Tapper, Katherine Kelly, Danny Webb m.fl.
Antal afsnit: 6
Dansk premieredato: 3. marts 2020
Dansk streamningtjeneste: HBO Nordic

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Girls sæson 1-6

Del artikel

Andre Serier | Anmeldelser

Mest læste