Serier | Anmeldelser

Anmeldelse af MotherFatherSon

AfTenna Krupsdahl
6. januar 2020
Foto: MotherFatherSon - Kathryn (HELEN McCRORY), Max (RICHARD GERE), Caden (BILLY HOWLE)/BBC/Steve Schofield/C More

Del artikel

MotherFatherSonC MorePretty Woman


Richard Gere spiller sublimt i MotherFatherSon


newsworthy

Indflydelsesrig og besat af sit konkurrencegen om at være den første til at afsløre alles hemmeligheder driver ham. Men da han pludselig selv kommer i klemme i hans egne korrupte handlinger, skifter han blot til et endnu højere gear for at skjule sandheden.


Sønnen jagter farens anerkendelse


I og med hans kolde, kyniske og ultra egoistiske far ejer én af de største indflydelsesrige avisbureauer og vil gå uanede længder familiefar eller ej for at besvare sit imperie og sin magtfulde position i nyhedsverden, ja så er det svært som søn ikke at blive påvirket i én eller anden grad.

Caden vil røbe Max' korrupte hemmeligheder


Et langt rehabiliteringsforløb sættes ind, nøje overvåget af Max' forbindelser. Max fornemmer, at Caden efter hans overlevelse vil starte et nyt kapitel, hvilket passer hans far meget godt, for han er ikke spor interesseret i at se sin søn bag roret som redaktør igen.

Problemet er blot, at Caden har i sinde at rense sin sjæl og røbe alle avisens mørklagte og korrupte hemmeligheder. Ulovlige midler har gennem årene været taget i brug for at kunne fremskaffe de mest saftige nyhedshistorier om vigtige magtfulde personer. En afsløring vil være imperiets fald. En kæmpe risiko, som Max ikke er villig til at risikere, og så opstår der for alvor intern familiekrig.

Uventet hjælp fra moren


Peaky Blinders, C More

Ufine metoder tages i brug, og Kathryns hævntørst over at være tvunget væk fra sin søn af Max i en ung alder giver hende endnu mere blod på tanden til at gennemføre sin plan. Men bliver det på bekostning af Caden igen? Og er Max overhovedet til at stole på nu, hvor alt er på spil?

Det er en barsk fortælling i en kold verden, som ofte river én op af sofaen undervejs. Men selv om den er psykisk barsk, så er den også spændende og bestemt værd at se.

Hele sæsonen af denne mini-thriller er på i alt otte afsnit og kan streames på C More.


Se traileren til MotherFatherSon


Del artikel

Læs mere omC More

Andre Serier | Anmeldelser