Serier | Guides

Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i april 2021

AfAmanda Lee Edelstein
31. marts 2021
Manifest på HBO
Foto: Manifest/NBC/HBO Nordic

Del artikel

Læs, hvilke nye serier og sæsoner, du kan se på HBO i april

April byder på masser af drama på HBO Nordic.

Blandt de nye serier og sæsoner på HBO Nordic i april i 2021 finder du fjerde sæson af The Handmaid’s Tale, en miniserie med Kate Winslet og den nye serie The Nevers, der tager dig med tilbage til slutningen af 1800-tallet.

Der er altså masser af guf for seriefans i vente.

Manifest, sæson 3

Premiere: 02.04.2021
Sprog: Engelsk
Genre: Drama, Sci-Fi og thriller

https://imgix.vielskerserier.dk/2021/03/source-NUP1821412086.jpg
Foto: Manifest/NBC/HBO Nordic

Serien Manifest byder på gåsehud og undren af den helt store kaliber. Du skal derfor sætte tid af til at se denne sci-fi og thriller serie, hvis du vil opsluges så meget af en TV-serie, at du kan have svært ved at slippe den igen. Serien har bl.a. Josh Dallas (Once Upon a Time), Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez (Power) og Luna Blaise (Fresh Off the Boat) på rollelisten.

LÆS OGSÅ: De 20 mest populære serier på HBO Nordic

I tredje sæson bliver der gået mere i dybden med historien om det forsvundne passagerfly, og hvad der egentlig skete med passagererne i tiden, hvor det var forsvundet. Måske er der en grund til, at passagererne ikke kan huske, hvad der er sket i de fem år, hvor de har været ”væk”. Hvis det står til Ben Stone (Josh Dallas), er der i hvert fald nødt til at blive gjort noget for at komme til bunds i sagen.

Se traileren til 'Manifest' sæson 3

The Nevers

Premiere: 12.04.2021
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og fantasy

Året siger 1896, og vi befinder os i det victorianske London. Én overnaturlig begivenhed skaber uro og kaos i byen, som næsten er umulig at inddæmme. For episoden har resulteret i, at flere kvinder, og enkelte mænd, er blevet tildelt magiske evner. Nogle er relativt harmløse, mens andre skaber splid og ødelæggelse. Og som med alt andet i menneskets historie bliver dét, der er anderledes og uforklarligt, jagtet.

LÆS OGSÅ: Kvinderne i fokus: 15 supergode serier til kampdagen

Det er vist ingen hemmelighed, at 1800- og 1900-tallet i den grad er på folks læber. Bare i 2021 er der blevet udgivet flere velfungerende serier og film, der tager udgangspunkt i netop disse to århundreder. I flæng kan der nævnes Bridgerton, The Irregulars, A Discovery of Witches m.fl. The Nevers tilslutter sig til denne liste. Især skuespilleren Laura Donnelly, der bl.a. er kendt for sine roller i Outlander og Britannia skiller sig ud, når blikket glider over traileren. Men der er flere kendte ansigter at glæde sig til.

Se traileren til 'The Nevers'

cmore banner

Fear the Walking Dead

Premiere: 12.04.2021
Sprog: Engelsk
Genre: Sci-fi, gys og thriller

https://imgix.vielskerserier.dk/2021/03/FTWD_509_VR_0327_775_RT.jpg
Foto: Fear the Walking Dead/Van Redin/AMC/HBO Nordic

Listen over nye serier og sæsoner på HBO Nordic i april 2021 byder også på et gensyn med karaktererne fra Fear the Walking Dead. I midten af april bliver sæson 6B nemlig gjort tilgængelig på streamingtjenesten. Det er dog ikke blot de gamle kendinge, som du får lov til at stifte bekendtskab med. I denne sæson møder vi også en række nye karakterer spillet af bl.a. John Glover (Smallville), Nick Stahl (Sin City) og Ketih Carradine (Deadwood).

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Turen tilbage til ‘The Twilight Zone’ er skræmmende – på den gode måde

Kender du allerede til The Walking Dead, har du sikkert også hørt om denne spinoff-serie, der efterhånden har en del sæsoner bag sig. Har du endnu ikke set hverken The Walking Dead eller Fear the Walking Dead, har du masser af timers underholdning at gå i gang med. Du skal dog kunne klare zombier og gys for at kunne klare dig igennem serierne.

Se traileren til 'Fear the Walking Dead' sæson 6B

Mare of Easttown

Premiere: 19.04.2021
Sprog: Engelsk
Genre: Krimi og drama

Kate Winslet er at finde på HBO Nordic i den nye miniserie Mare of Easttown. Winslet spiller efterforskeren Mare Sheehan, der arbejder som efterforsker i en mindre by i Pennsylvania. Mens hun kæmper med fortidens spøgelser og at holde sammen på sit eget liv, skal hun også efterforske en lokal mordsag. Den viser sig dog ikke at være helt så ligetil, som Sheehan måske kunne have håbet.

LÆS OGSÅ: 3 stærke krimiserier: Månedens serietip på C More

Krimien tager netop udgangspunkt i et mindre lokalsamfund, hvorfor man får lov til at komme helt tæt på flere af karaktererne. Det er en stærk fortælling, og man kan kun tage hatten af for Winslets præstation. Hun står dog ikke alene. Over for hende spiller bl.a. Guy Pearce (Jack Irish), Julianne Nicholson (The Outsider) og Jean Smart (Watchmen). Craig Zobel har instrueret miniserien, mens Brad Ingelsby står som skaber af Mare of Easttown.

Se traileren til 'Mare of Easttown'

https://imgix.vielskerserier.dk/2021/02/Hungry_VES_1500x400.png

The Handmaid’s Tale, sæson 4

Premiere: 29.04.2021
Sprog: Engelsk
Genre: Drama, thriller, sci-fi

https://imgix.vielskerserier.dk/2018/01/HMT_101_GK_0920_0130rt.jpg
Foto: The Handmaid's Tale/George Kraychyk/Hulu

Kampen er ikke ovre for June Osborne (Elisabeth Moss, Mad Men). I slutningen af april venter fjerde sæson af den Emmy- og Golden Globe-vindende dramaserie – og der er meget at glæde sig til. Har du allerede set de tidligere sæsoner, ved du, at intet er, som det ser ud til i Gilead. Er du endnu ikke kommet med på The Handmaid’s Tale-bølgen, kan du nå det endnu. Du har trods alt hele april til at se de første tre sæsoner.

LÆS OGSÅ: Dystopi og lukket samfund: Elsker du serier som The Handmaid’s Tale, vil du (sikkert) også elske Partisan

Gennem de tidligere sæsoner er June allerede blevet presset til kanten en del gange. Men med de forestående risici bliver det uklart, om hun fortsat kan finde vej. Det er trods alt begrænset, hvor meget et menneske kan stå imod og gå igennem, før man mister sig selv i processen. På rollelisten finder du Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Ann Dowd, Max Minghella m.fl.

Se traileren til The Handmaid’s Tale, sæson 4

Flere nye serier og sæsoner i april 2021

Birdgirl, premiere 16.04.2021

Metalocalype, premiere 16.04.2021

Welcome to Utmark, premiere 18.04.2021

LÆS OGSÅ: Hvis du kunne lide ‘Stranger Things’ og ‘The Watchmen’ vil du elske ‘WandaVision’

Del artikel

Læs mere omHBO Nordic

Andre Serier | Guides