Serier | Nyheder

De 9 mest populære serier på Netflix i 2020

AfKasper
12. november 2020
Foto: Papirhuset/Netflix

Del artikel

Hvilke serier er de mest streamede på Netflix i 2020?


En feature, der dog skal tages med et gran salt. Eftersigende er dens data nemlig bundet op på, at man som minimum har set to minutter af en serie eller en film. Alligevel er det nogle imponerende ’ratings’, som Netflix kan fremvise, når man kaster et blik på deres mest streamede serier i 2020.

Læs selv med her.

Nr. 1. Papirhuset - sæson 4


65 millioner(!!)Papirhuset

Serien handler om en røverbande, der er blevet sat sammen af den gådefulde The Professor. I bedste Oceans-stil bryder de ind i Spaniens Nationalbank. Ikke for at røve banken men for at printe deres egen pengesedler. Serien er ikke alene den mest streamede serie i 2020, La Casa de Papel, som den hedder på spansk, er den mest streamede Netflix-serie nogensinde!

Nr. 2. Tiger King


Tiger King64 millioner

LÆS OGSÅ: Kongeligt gensyn: Nye serier og sæsoner på Netflix i november

Dermed ikke sagt, at Tiger King ikke har det hele. Det har den: De vildeste karakterer, de sindssygeste plottwist, store katte, uopklarede mord, mordforsøg og en hadsk rivalisering, der får Jerry Seinfelds rivalisering med Newman til at ligne en sand romance.

Nr. 3. Ratched


Gøgereden

Serien Ratched er forhistorien til filmen, der i otte afsnit fortæller historien om Mildred Ratched (Sarah Paulson). Hvorfor og hvordan i alverden blev hun den psykopatiske oversygeplejerske, som Randle skulle komme til at stifte bekendtskab med i Gøgereden? Det har godt og vel 48 millioner Netflix-abonnenter indtil videre sat sig for at undersøge.

Nr. 4. The Umbrella Academy - sæson 2


The Umbrella Academy 43 millioner

LÆS OGSÅ: Kunne du lide Watchmen og The Umbrella Academy vil du ELSKE The Boys

Og paraply er sjovt nok en meget god måde at beskrive serien på. Her er nemlig på én gang tale om et familiedrama mellem superhelte, der så er blandet sammen med et mordmysterium og en verden, der er i fare for at gå under.

Nr. 5. og 6. Never Have I ever og Space Force


Never Have I Ever

En rørende og morsom coming-of-age-serie, der indtil nu er vist over 40 millioner gange på Netflix.

Ligeså mange har trykket play på Netflix’ Space Force. Her bliver der dog sat en fed streg under devisen om, at kvantitet ikke altid er lig med kvalitet. Både når det gælder budget og kendisnavne på rollelisten.

Hverken Steve Carell, John Malkovich eller skaberne bag ikoniske sjove serier som The Office, King of The Hill og Parks and Recreation var nok til, at undertegnede for alvor kunne slå en latter op under første sæson af Space Force.

Nr. 7. Lucifer – sæson 5, del 1


Lucifer.

LÆS OGSÅ: Udvandet version af 'Game of Thrones': Så mange penge smider Netflix efter dårlige serier

Produktionen af sæson 5 blev (også) udfordret af corona, hvorfor den altså er delt op i to. Det virker dog til at have været hele ventetiden, kaster man et blik på anmeldelserne (herunder vores egen) samt antallet af mennesker, der indtil nu har streamet sæson 5, del 1: 38 millioner mennesker!

Nr. 8. Ozark – sæson 3


Ozark

Det skal selvfølgelig gå galt. Ikke kun for Marty men også hans kone, der i 3. Sæson for alvor har ladet sig korrumpere af magt og ussel narko-mammon. Sæsonen er indtil nu blevet set af 29 millioner Netflix-brugere.

Nr. 9. Den sidste turnering


Men dokumentarserien har også fået megen opmærksomhed og ros herhjemme. Og de danske Netflix-abonnenter har da helt sikkert også sin andel i, at Den sidste turnering blev streamet 23,8 millioner gange i løbet af sine bare første 28 dage.

LÆS OGSÅ: Nisser: Netflix kommer med skræmmende dansk juleserie om blodtørstige nisser

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder