Nomas René Redzepi tager os med på en gastronomisk rejse i den nye dokumentarserie 'Omnivore'
At den danske stjernekok, René Redzepi, som er medejer af restaurant Noma, for alvor har været med til at sætte Danmark på det gastronomiske verdenskort, er der vist efterhånden ingen tvivl om.
I den nye dokumentarserie, Omnivore, tager han skridtet videre og inviterer seerne med på en forunderlig rejse ind i madens verden, hvor hvert afsnit hylder dyrkningen, transformationen og forbruget af otte af verdens mest essentielle ingredienser.
Ingredienserne er banan, chili, kaffe, majs, svinekød, ris, salt og tun, og i serien får vi med Redzepis kyndige guidning de spændende historier bag deres betydning for vores samfund og kulturer.
'Nak & Æd' vender snart tilbage på DR med en ny sæson
Omnivore tager seerne med rundt i hele verden og besøger bl.a. Bali, Colombia, Danmark, Djibouti, Frankrig, Indien, Japan, Mexico, Peru, Rwanda, Serbien, Sydkorea, Spanien og Thailand og USA.
Hvert afsnit er instrueret af forskellige instruktører, bl.a. Isabel Coixet, Drea Cooper, Nicola B. Marsh, Sami Khan, Collin Orcutt, David Charles Rodrigues, Rintu Thomas og Mateo Willis.
Serien er skabt af Redzepi selv sammen med Emmy-vinderne Matt Goulding og Cary Joji Fukunaga.
Omnivore får premiere 19. juli på Apple TV+.
Redaktionen anbefaler: De 15 bedste serier på Apple TV+
Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify: