Serier | Nyheder

Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i januar

AfAmanda Lee Edelstein
21. december 2020
Foto: Batwoman/Kimberley French/HBO Nordic

Del artikel

Så er oversigten med nye serier og sæsoner på HBO Nordic i januar 2021 offentligt. Og vi tør godt afsløre, at januar bliver en god seriemåned på streamingtjenesten!


A Discovery of WitchesLegaciesHBO Nordic

Friends / venner, alle sæsoner


Premiere:
Sprog:
Genre:

Er du én af dem, der næsten gik i chok, da du hørte, at Friends bliver fjernet fra streamingtjenesten Netflix? I så fald er der ingen grund til panik. Du kan nemlig se alle afsnit af hitserien på HBO Nordic fra den 1. januar 2021. Serien skifter altså blot streamingtjeneste fra det nye år. Du kommer således ikke til at undvære dine yndlingsvenner særlig længe.

LÆS OGSÅ: Podcast: Anbefalinger til juleferien på Dplay + rabatkode til en måneds gratis dplay

Hører du til én af dem, der endnu ikke har set Friends, har vi blot en formaning: se den! Serien er en af de mest ikoniske komedieserier og på trods af, at den efterhånden har mange år på bagen, er det stadig en sand fornøjelse at se den. Alle 10 sæsoner og 236 afsnit bliver gjort tilgængelig på én gang, så du kan sagtens blive i sengen den 1. januar med dine venner. HBO Nordic bliver per årsskiftet den eneste streamingtjeneste i Norden, der har rettigheder til serien.

A Discovery of Witches


Premiere:
Sprog:
Genre:

Der venter en god omgang mystik og heksejagt i anden sæson af serien A Discovery of Witches. Hvor første sæson primært foregik i moderne tid, rejser heksen Diana Bishop (Teresa Palmer) og vampyren Matthew Clairmont (Matthew Goode) tilbage i tiden for at finde den såkaldte ”Book of Life”.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af A Discovery of Witches

Fortællingen i anden sæson kommer primært til at foregå i den Elizabethanske æra. Denne periode i Englands historie foregik i den sidste halvdel af det 16. århundrede. Du kan glæde dig til en masse pomp og pragt, da det var afgørende for tiden. Derudover vil sæsonen byde på heksejagt i stor stil, da mystiske væsner og hekse var utroligt frygtede, og derfor også jagtede, i tidsperioden.

Se traileren til 'A Discovery of Witches' sæson 2


Batwoman, sæson 2


Premiere:
Sprog:
Genre:

Serien Batwoman er ikke kommet helt så godt fra start, som mange måske håbede. Med en masse kritik af første sæson, forhindrede optagelser grundet Covid-19 og frontskuespillerinden Ruby Roses exit skulle man næsten tro, at stikket ville være blevet trukket til serien. Men i stedet får Batwoman en ny chance med Javicia Leslie i hovedrollen som den nye Batwoman.

LÆS OGSÅ: Min top 5: Superhelteserier på HBO Nordic

Det er da også heldigt, at en ny Batwoman gør sig klar til at tage over, da fjenderne ikke ligefrem ligger på den lade side i universet. Der vil således altid være en fjende at holde i ave for Batwoman. I anden sæson skal Leslie bl.a. stå ansigt til ansigt med Rachel Skarsten (Reign) som Beth Kane AKA Red Alice.

Se traileren til 'Batwoman' sæson 2


All American, sæson 3


Premiere:
Sprog:
Genre:

Den amerikanske serie All American er inspireret af Spencer Paysingers liv. Paysinger er en tidligere professionel amerikansk football-stjerne. I de to tidligere sæsoner har vi fulgt Spencer James (Daniel Ezra, A Discovery of Witches) i hans forsøg på at finde sig selv og jonglere de forskellige sider af sit liv. Det samme gør sig gældende for tredje sæson af serien.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i januar

All American er en dramatisk fortælling, der tager flere vigtige emner op. Det er derfor en serie, der egner sig til et bredt publikum. Så mangler du en god og inspirerende serie at se i starten af det nye år, vil vi anbefale dig at sætte All American på din liste. Du kan sagtens nå at se de tidligere sæsoner, før tredje sæson gøres tilgængelig på HBO Nordic i midten af januar 2021.

Legacies, sæson 3


Premiere:
Sprog:
Genre:

Hen mod slutningen af januar vender serien Legacies endelig tilbage med en tredje sæson. Der venter spænding, mystik og et hav af overnaturlige kræfter i horisonten. De unge mennesker på Salvatore-skolen må altså hele tiden være på vagt – både over for hinanden og udefrakommende. Kan deres fælles bånd og kræfter stå distancen?

LÆS OGSÅ: De 20 mest populære serier på HBO Nordic

Legacies er en spinoff serie af The Vampire Diaries og The Originals. Så hvis du er fan af én eller begge af de serier, kan du med fordel sætte tid af til serien. Det er dog ikke nødvendigt at have set de andre serier for at forstå Legacies. Du kan altså sagtens dykke med ned i en verden af overnaturlige væsner, hvis du bare gerne vil væk fra hverdagen et øjeblik.

Del artikel

Læs mere omHBO Nordic

Andre Serier | Nyheder