Serier | Nyheder

Nye serier og sæsoner på Netflix i januar

AfAmanda Lee Edelstein
21. december 2020
Foto: Cobra Kai/Netflix

Del artikel

Netflix hjælper dig med at starte 2021 godt ud ved at give dig en række gode nye serier og sæsoner, som du kan blive underholdt af i løbet af januar.


Cobra KaiDisenchantmentWinx Club

Cobra Kai, sæson 3


Premiere:
Sprog:
Genre:

Tredje sæson af serien Cobra Kai rammer Netflix i løbet af januar 2021. Serien er en videreførelse af filmene Karate Kid og byder bl.a. på et gensyn med Daniel LaRusso (Ralph Macchio) og Johnny Lawrence (William Zabka). Den endelige dato er endnu ikke offentliggjort, men du kan med fordel bruge tiden på at se de to foregående sæsoner af serien.

LÆS OGSÅ: Podcast: Anbefalinger til juleferien på Dplay + rabatkode til en måneds gratis dplay

I følge Vi Elsker Seriers anmelder er dette en serie, der fanger seeren. Det er derfor ikke umuligt at sluge en masse afsnit på én gang. Og så kan du være klar til, at tredje sæson udfolder sig. For der er i den grad nogle cliffhangers fra anden sæson af Cobra Kai, som vi mangler svar på. Forhåbentlig kan den nye sæson give både os og karaktererne nogle svar.

Se traileren til 'Cobra Kai' sæson 3


Monarca, sæson 2


Premiere:
Sprog:
Genre:

Kan du godt lide serier som Narcos, Narcos: Mexico, Peaky Blinders o.l.? Altså, hvor flere familier kæmper om magten, og hvor de interne intriger er ved at få alle til at bukke under? I så fald skal du sætte tid af til at se Netflix-serien Monarca i januar. Anden sæson af serien får premiere 1. januar 2021.

LÆS OGSÅ: Hvis du kunne lide ‘Sons of Anarchy’ og ‘Peaky Blinders’ vil du elske ‘Gangs of London’

I første sæson af Monarca var det især de interne stridigheder, der resulterede i problemer. I anden sæson må Carranza-familien stå sammen mod en ny fjende – deres kusine. Hun kommer nemlig for at rode i fortiden, hvorfor de tre søskende må sande, at fortiden ikke altid er begravet så dybt, som man ønsker det.

Disenchantment, del 3


Premiere:
Sprog:
Genre:

Elsker du kombinationen af animation og komedie, så vil du med garanti elske serien Disenchantment. Serien er skabt af Matt Groening (The Simpsons, Futurama) og fortæller historien om en rebelsk prinsesse, der nægter at være, hvad alle vil have hende til at være. I stedet for at være en nikkedukke og kærlig hustru vil hun leve livet frit.

LÆS OGSÅ: Interview med skuespillere fra 'Equinox': "Vi bestiller stort set ikke andet end at være på kant med hinanden"

Prinsesse Tiabeanie, normalt blot kaldet Bean, har været på mange eventyr gennem de to forrige sæsoner af Disenchantment. Men nu må hun tage affære, da royale plots og mysterier skader Dreamland. Lykkes det hende mon at steppe op og gøre sin pligt i tredje del af Disenchantment?

Se trailen til 'Disenchantment' sæson 3


Riverdale, sæson 5


Premiere:
Sprog:
Genre:

Èn af de nye sæsoner, der med stor sandsynlighed vil skabe glæde blandt Netflix’ publikum, er serien Riverdale. Og hvis du er fan af serien, skal du ikke vente alt for længe på, at historien fortsætter. Du kan nemlig se Archie, Betty, Jughead og alle de andre kendte ansigter i femte sæson allerede den 21. januar 2021.

LÆS OGSÅ: Se listen: Her er de 5 bedste serier fra 2020

Optagelserne af Riverdale blev lukket ned grundet Covid-19, hvorfor de sidste afsnit af fjerde sæson blev udskudt. Dem bliver du heldigvis ikke snydt for, da de er med i femte sæson. Det betyder dog også, at de første afsnit vil omhandle karakterernes high school-afslutning, hvorefter serien vil tage en drejning. Om det er en god eller dårlig drejning vil vi lade være op til seerne og vores anmelder, når sæsonen bliver offentliggjort.

Se traileren til 'Riverdale' sæson 5


Fate: The Winx Saga


Premiere:
Sprog:
Genre:

Fulgte du med i serien Winx Club, da den blev vist på Nickelodeon og TV 2 i 00’erne? Så er det måske på tide med et gensyn. Serien kommer nemlig i en live-action udgave på Netflix i slutningen af januar. Historien er som udgangspunkt den samme: Bloom (Abigail Cowen, Chilling Adventures of Sabrina) skal lære at styre sine kræfter på Alfea College. Hun bliver udsat for en masse oplevelser, danner venskaber med de andre feer på skolen og oplever kærlighed.

LÆS OGSÅ: Se listen: Her er årets mest sete serier på Netflix i 2020

Fate: The Winx Saga er en rigtig coming-of-age fortælling med et eventyrligt touch. Ud fra traileren virker det desuden som om, at denne serie er rettet mere mod et ældre publikum end den tidligere tegneserie. Du kan altså sagtens forvente at blive underholdt, selvom du ikke længere er teenager. Og hvem vil ikke nyde et gensyn med Bloom, Stella, Sky, Riven, Musa og alle de andre?

Se traileren til 'Fate: The Winx Saga'


Flere nye serier og sæsoner i januar 2021
Lupin, premiere 08.01.2021

Bonding, sæson 2, premiere i løbet af januar

Daughter From Another Mother (Madre solo hay dos), premiere 20.01.2021

The Uncanny Counter, premiere 31.01.2021

50M2, premiere I løbet af januar

LÆS OGSÅ: Overskuelige fortællinger: 5 serier til dine tømmermænd

LÆS OGSÅ: Stærke emner: 5 serier der får dig til at tænke

LÆS OGSÅ: 5 af 2020’s bedste binge-serier til din juleferie

Del artikel

Læs mere omNetflix

Andre Serier | Nyheder