Serier | Nyheder

Se de første billeder fra 'R.I.P. Henry' med aktuel dansk skuespiller

AfDaniel Lindekilde Engberg
28. juni 2022
Mads Ousdal og Julie Agnete Vang / Foto: R.I.P Henry/Viaplay

Del artikel

I Viaplays kommende norske serie R.I.P. Henry befinder en arrogant læge sig overfor et svært dilemma, og på rollelisten finder man bland andet den danske skuespiller Julie Agnete Vang.

Det er i det skønne og farverige Odda i Norge, at serien R.I.P. Henry kommer til at udspille sig. Kirugen Henry Johnson (Mads Ousdal, Wisting) er arrogant, bedrevidende og ikke specielt bange for, at lade andre vide det på det lille hospital, hvor han arbejder.

Han støder imidlertid på noget af en klods i sit liv, da han finder ud af, at han har en uhelbredelig hjernesvulst. Med informationen om at han har et år tilbage at leve i sætter Henry straks kampen i gang for at finde en kur til sin lidelse. At lade andre høre om sin lidelse er han til gengæld ikke meget for, og holder sine kort tæt ind til livet.

Selv med sit fokus på at finde en kur, så begynder Henry dog at overveje om hvordan han skal spendere den, måske, sidste tid han har på denne jord: Med vrede som han er vant til, eller med kærlighed, noget han har haft exceptionelt svært ved siden hans kone døde.

På rollelisten finder vi også den danske skuespiller Julie Agnete Vang, der er aktuel med den populære Netflix-serie Skruk.

Se de første billeder


https://imgix.vielskerserier.dk/2022/06/a-701-1128-a205c009__62badbef24cfb.jpeg
Mads Ousdal som Henry Johnsen/ Foto: R.I.P Henry/Viaplay

Serien er instrueret af Arild Fröhlich der har instrueret film som Fatso og har instrueret afsnit i serier som Helt Perfekt, og hun er særligt glad for at få lov til at instruere R.I.P. Henry:

"R.I.P. Henry er en sjov og varm dramaserie om døden og om, hvordan tilfældigheder og kræfter, man ikke har kontrol over, pludselig kan ændre vores liv. Jeg er utrolig glad for at vi har fået muligheden for dette projekt sammen med Viaplay" fortæller Arild Fröhlich.

R.I.P. Henry har en forventet premiere på Viaplay i 2023 og vil bestå af otte afsnit.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Peaky Blinders' sidste sæson er en melankolsk og forfærdelig afslutning på serien

LÆS OGSÅ: Nye danske serier: Her er de danske serier vi kan se frem til resten af 2022 på DRTV

LÆS OGSÅ: Fem serier, der får dig til at stresse ned, hvis du har lidt for travlt

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Nyheder