Serier | Nyheder

Se teaseren til ny serie om Christiane F.

AfBuster Kristensen
17. februar 2021
Se teaseren til ny serie om Christiane F.
Foto: Christiane F – Vi børn fra Bahnhof Zoo/NENT Group

Del artikel

Viaplay har netop offentliggjort en e">teaser for serien, der følger seks unge vestberlinere. De slår sig løs om natten og hænger ud om dagen.

Dyk ned i Berlins hektiske undergrundsmiljøer og natteliv, når kult-klassikeren ’Christiane F.’ bliver til ny serie på Viaplay.


Christiane F. – Vi børn fra Bahnhof Zoo

Serien skildrer livet på gaden og på de pulserende undergrundsklubber, hvor de hårde stoffer sørger for at festen aldrig stopper.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Fate: The Winx Saga' har ingen vinger men rigelige mængder teen-drama

I hovedrollen som Christiane F. ses den lovende Jana McKinnon, som fans af tysk kinematografi vil kende fra filmen Beautiful Girl. Christiane F. – Vi børn fra Bahnhof Zoo er instrueret af tyske Philipp Kadelbach, der også står bag bl.a. den intense og roste Vores mødre, vores fædre, der skildrer fem unge tyskeres liv under Anden verdenskrig.

Se teaseren til 'Christiane F. – Vi børn fra Bahnhof Zoo'

Bowie, Berlin og Brunckhorst

Filmen havde endda også en spektakulær gæst på rollelisten, hvor den nu afdøde superstjerne David Bowie spillede sig selv, mens han også bidrog til filmens popularitet ved at skrive soundtracket, der bl.a. indeholdt en tysksproget version af sangerens monsterhit Heroes.

Christiane F. – Vi børn fra Bahnhof Zoo består af otte afsnit og får som nævnt premiere på streamingtjenesten Viaplay d. 28. februar 2021.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 'Framing Britney Spears' er "en rigtig trist historie"

LÆS OGSÅ: 5 serieklassikere, der bør være pensum for enhver serienørd

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: Your Honor, Lupin og Outlander

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Nyheder

Mest læste