Serier | Nyheder

TV2's kommende thrillerserie 'Oxen' har fået premieredato

Af
Signe Bjørg Granberg
19. september 2023
'Oxen' på TV 2
Jacob Lohmann og Josephine Park i den kommende thrillerserie 'Oxen' / Foto: Mike Kollöffel, TV 2

Del artikel

'Oxen' er skabt af det Emmy-vindende forfatterpar Mai Brostrøm og Peter Thorsboe på baggrund af Jens Henrik Jensens bestsellerbogserie. I hovedrollerne ses Jacob Lohmann, Ellen Hillingsø og Birgitte Hjort Sørensen

'Oxen' på TV2
Jacob Lohmann spiller hovedrollen i 'Oxen', der kommer 22. oktober på TV2 Play
Foto: Mike Kollöffel, TV 2

TV 2's nye thrillerserie, Oxen, er instrueret af Jannik Johansen og handler om svigt og skjulte dagsordener, men også om at genfinde troen på andre og finde sin plads i verden.

Vi følger jægersoldaten Niels Oxen (Jacob Lohmann), der bliver falsk anklaget for narkobesiddelse og som følge deraf bliver smidt ud af Jægerkorpset. Nedbrudt søger han dybt ind i Rold Skov for at få fred, men flere uhyggelige hændelser driver ham ud af isolationen igen.

I sin søgen tilbage til det samfund, han har mistet troen på, møder han PET-agenten Margrethe Franck (Josephine Park), spionchefen Frigg Mossmann (Ellen Hillingsø) og forretningskvinden Kajsa Corfitzen (Birgitte Hjort Sørensen).

Serien er skabt af forfatterparret og de tredobbelte EMMY-vindere, Mai Brostrøm og Peter Thorsboe, på baggrund af Jens Henrik Jensens bestseller af samme navn.

'Oxen' får premiere søndag 22. oktober på TV 2 Play og søndag 29. oktober på TV 2.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder

Mest læste