Serier | Nyheder

Netflix annoncerer 3 nye danske titler

Af
Signe Bjørg Granberg
27. august 2024Opdateret 27. august 2024
Dar Salim
Dar Salim har før lavet filmen 'Kærlighed for voksne' på Netflix, og nu skal han lave ny film med Josephine Park for streamingtjenesten / Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann/Netflix

Del artikel

Ved årets Copenhagen TV Festival afslørede Jenny Stjernströmer Björk fra Netflix, at der er hele tre nye, danske Netflix-titler på vej, blandt andet en ny romantisk komedie med Dar Salim og Josephine Park.

Imens den nye sæson af Skruk netop har ramt Netflix, er der endnu en Josephine Park-titel på vej fra streaminggiganten. Det afslørede Jenny Stjernströmer Björk, der er chef for Nordisk indhold på Netflix, ved årets Copenhagen TV Festival.

Park skal nemlig snart i gang med at filme den nye romantiske komedie Mango sammen med ingen ringere end Dar Salim. Også Josephine Højbjerg er at finde på rollelisten. Filmen bliver instrueret af en anden Netflix-kending, nemlig Mehdi Avaz. Avaz var også manden bag seerhittet A Beautiful Life med sangeren Christopher i hovedrollen.

Og helt slut er det heller ikke med A Beautiful Life. Den anden titel, der blev annonceret ved dagens session på festivalen, var nemlig dokumentaren Christopher - A Beatuful Real Life, der følger Christopher og hans liv som musiker og far.

Sidste titel, Netflix annoncerede, er krimiserien Legenden, skabt af Samanou Sahlstrøm. Den handler om politieleven Thea (Clara Dessau), der bliver rekrutteret af PET til at gå undercover og infiltrere en kriminel bande gennem et venskab med et af de højtstående medlemmers kæreste. Også Afshin Firouizi, Nicolas Bro, Soheil Bavi og Arian Kashefer er at finde på rollelisten.

De tre titler får premiere på Netflix i løbet af 2025, og allerede tidligere i år kunne streamingtjenesten afsløre, at der også kommer en ny Per Fly-serie, Reservatet, en sæson mere af krimihittet Kastanjemanden samt en opfølger til filmen Bytte bytte baby, der får titlen Bytte bytte barn.

Copenhagen TV Festival 2024 er arrangeret af Producentforeningen.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Læs mere omNetflixDansk

Andre Serier | Nyheder

Mest læste