Serier | Anmeldelser

Anmeldelse: Når 'The Good Place' sæson 3 samme højde som sæson 1?

AfClaus Holm
14. oktober 2020
Foto: The Good Place/Kristen Bell som Eleanor Shellstrop/Colleen Hayes/NBC

Del artikel

The Good Place sæson 3 er nu kommet på Netflix. Har serien forbedret sig siden sidste sæson?


https://imgix.vielskerserier.dk/2020/10/THE-GOOD-PLACE-S3.jpg
Foto: The Good Place/Kristen Bell som Eleanor Shellstrop/Colleen Hayes/NBC

Eleanor, Chidi, Tahani og Jason er tilbage! Og efter sidste sæsons cliffhanger, hvor Michaels nye plan var at sende dem retur til Jorden, er det sikkert ikke kun mig, der var spændt på, hvordan det ville gå dem.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af The Good Place sæson 1

Hvis man læser mine anmeldelser af sæson 1 og 2, så kan man se, at jeg var meget begejstret for første sæson. Anden sæson druknede efter min mening i filosofi og langsommelighed. Det er mig en glæde at sige, at tredje sæson er tilbage på højde med den første sæson i både kvalitet og humor.

Har ikke kendt hinanden i The Bad Place


LÆS OGSÅ: Anmeldelse af The Good Place sæson 2

I stedet fortsætter de deres jordiske liv, fordi Michael vil give dem en chance for at fortjene en plads i det ”rigtige” Good Place. En forudsætning herfor er imidlertid, at de på ingen måde får nys om, at de engang har kendt hinanden i The Bad Place. Michael og Janet holder et vågent øje med dem, men det skal ske så diskret, at de ikke lægger mærke til dem.

Morsomme første episoder


LÆS OGSÅ: Kirsten Birgit vender tilbage med nyt program på TV 2 PLAY

Men – på den anden side – når man nu selv er fortabt … så kan man jo lige så godt prøve at gøre noget godt for andre. Og det er faktisk det, det meste af sæsonen ender med at handle om. Hvordan man skal prøve at tænke lidt uden for sin egen, lille kasse, og i stedet for hjælpe andre.

Perfekt skuespil af D'Arcy Carden


Janet(s)

D’Arcy spiller simpelthen alle rollerne i episoden, og det gør hun til perfektion. Alle deres måder at tale på, stå på, håndbevægelser etc. er fanget knivskarpt, og det er en fryd at se.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i oktober: Opfølger til The Haunting of Hill House, Star Trek og masser af krimi

Kristen Bell er også stadig virkeligt god som Eleanor, og i denne sæson får hun lov at vise lidt mere dybde i karakteren (hvilket klæder hende) og får lov at bande rigtigt. Tidligere har hendes sprog jo været modereret af reglerne i efterlivet.

Sæson 3 har genfundet melodien


Jeg giver tredje sæson af The Good Place fem hjerter ud af seks. Det er samme karakter, som første sæson fik. Det giver jeg, fordi jeg kan fornemme, at de igen har fundet melodien.

Vi kan nu kun vente med tilbageholdt åndedræt på den sidste sæson, der, hvis mønstret holder, burde dukke op sidst på foråret.


Fakta om 'The Good Place' sæson 3


Instruktører:
Manuskriptforfatter:
Medvirkende:
Antal afsnit:
Dansk premieredato:
Dansk streamingtjeneste:

LÆS OGSÅ: Kuk-kuk i kysen: 3 serier du bare SKAL se i oktober

Del artikel

Andre Serier | Anmeldelser

Mest læste