Serier | Nyheder

Første teaser til Star Wars-serien 'Andor' er kommet

AfDaniel Lindekilde Engberg
27. maj 2022
Diego Luna som Cassian Andor / Foto: Andor/Disney+

Del artikel

Star Wars-serien 'Andor' har fået sin første teaser trailer, der følger 'Rogue One' karakteren Cassian Andor.


Star Wars Celebration har fundet sted og vi har endelig fået første kig på den ventede Andor serie. Serien følger Cassian Andor før begivenhederne i Rogue One: A Star Wars Story, i sin rejse på at deltage i oprøret mod det galaktiske imperium.

En fortælling om hvordan en mand lærer at han kan gøre en forskel, og ser hvordan flere og flere planeter støtter den gode sag i kampen mod undertrykkelse.

Se teaseren
Teaseren lægger rytmisk ud og holder fast igennem hele videoen, og giver indblik i de forskellige lokationer, samt frygten der breder i det almindelige folk når Imperiet annoncerer sin ankomst.

Andor er den tredje Star Wars live action serie efter Disney overtog franchiset, og vil tilslutte sig The Mandalorian og The Book of Boba Fett. Denne serie vil dog foregå en del år før de serier, men senere vil Ashoka-serien også udkomme, der foregår i samme tidsperiode som Mando, og Boba serien.

Andor havde i første omgang en premieredato der lød på Disney+ d. 31. august, men er siden blevet rykket til d. 21. september.

LÆS OGSÅ: Netflix offentliggør: Se den første trailer til ny dansk Netflix-serie

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af 'Star Trek: Picard' sæson 2: "Kunne du lide sæson 1, så er sæson 2 endnu bedre"

LÆS OGSÅ: Det var – ikke nødvendigvis - butleren gjorde det: De 5 bedste serie-krimiplot!

Del artikel

Læs mere omStar WarsAndor

Andre Serier | Nyheder