Film | Anmeldelser

What2Watch: Anmeldelse af 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'

Af
Signe Bjørg Granberg
29. juni 2023
Ann Lind Andersen og Casper Christensen anmelder 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'
Ann Lind Andersen og Casper Christensen anmelder 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' / Foto: Screenshot fra What2Watch

Del artikel

Kan man falde i søvn til en Indiana Jones-film? Svaret er tilsyneladende JA!

Ann Lind Andersen og Casper Christensen anmelder i denne episode af What2Watch den nye og længe ventede Indiana Jones-film. Som mange andre har de et nærmest personligt forhold til "Indy" og de tre første film (den fjerde snakker vi ikke om!), men er det en fordel eller en ulempe, når man nu skal med ud på hans femte eventyr?

Indiana Jones and the Dial of Destiny følger den pensionerede Indiana Jones (Harrison Ford), der prøver at tilpasse sig en verden, som tydeligvis er vokset fra ham. Men da hans guddatter (Phoebe Waller-Bridge) pludselig opsøger ham, må pensionistlivet vente. En fjende fra fortiden er nemlig vendt tilbage i form af ny-nazisten og rumforskeren Jürgen Voller (Mads Mikkelsen), og det sætter gang i en række actionfyldte begivenheder for Indiana Jones. Sammen med guddatteren kaster Indy sig nu ud i jagten på en historisk urskrive, der kan ændre historiens gang.

Indiana Jones and the Dial of Destiny er instrueret af James Mangold og ikke Steven Spielberg, der ellers var manden bag de tre første Indiana Jones-film.

Indiana Jones and the Dial of Destiny fik premiere landet over den 28. juni 2023.

Se flere anmeldelser fra What2Watch her.

Del artikel

Andre Film | Anmeldelser