Kultur | Guides

Skærmtid med Felix Smith: "Jeg elsker alt om 2. Verdenskrig. Er jo snart 50 år"

Af
Signe Bjørg Granberg
12. juli 2024
Felix Smith
Denne uges gæst i Skærmtid er tv-vært Felix Smith, der lige nu er aktuel i programmet 'Vind i sejlene' / Foto: Pluto TV / Vind i Sejlene

Del artikel

Hver uge dykker Vi Elsker Serier ned i en aktuel kulturpersonligheds skærmforbrug. I denne uge bliver vi klogere på, hvad tv- og radiovært, Felix Smith, ser og lytter til lige nu.

TV- og radiovært, Felix Smith, er nok kendt af de fleste som vært på DR-showet Talent og senere Danmark har talent. Desuden har han lavet flere radioprogrammer på først The Voice og siden på DR's P3.

Lige nu er han aktuel som eftermiddagsvært på Radio Nova og i det nye sejlerprogram, Vind i sejlene, på Pluto TV. Her skal han og kammeraten, Anders Mundelin, lære at mestre kunsten at sejle. Seerne er med på hele rejsen – fra de første spæde forsøg, gennem fejl og udfordringer, til de store sejre og succesoplevelser.

Hvad arbejder du på for tiden?

– Jeg laver eftermiddagsradio på Nova, og så lancerer jeg 12. juli en sejladskanal på Pluto TV, der hedder Vind i Sejlene, som jeg har haft på YouTube de sidste 3 år. Det er en lang række programmer, hvor man kan lære at sejle og komme med rundt i de danske farvande.

Hvilken tv-serie er du optaget af lige nu?

– Det lyder måske mærkeligt, men jeg har netop færdiggjort Ondskaben på Anklagebænken om 2. Verdenskrig og nazisternes greb om Tyskland. Jeg elsker alt om 2. Verdenskrig. Er jo snart 50 år!

Hvilken tv-serie er din all time favorit?

LOST revolutionerede min verden, og jeg vender stadig tilbage til den en gang i mellem. Elsker stemningen, personerne og historien.

Hvilken tv-udsendelse/tv-program har sidst fanget dig?

Den Sorte Svane gør mig stadig rasende!

Har du en guilty pleasure, hvad angår tv-programmer?

– Hmmmm, jeg elsker ekstreme datingprogrammer, som jeg ser med min kæreste. Lige nu Gift ved første blik UK. OMG!

Hvilken film har senest gjort indtryk på dig?

Oppenheimer.

Hvad er din all time yndlingsfilm?

The Big Lebowski.

Hvad er den næste film, du skal se i biografen?

– Jeg skal se Deadpool & Wolverine ASAP med mine unger. Den glæder vi os meget til.

Hvad lytter du til, når du er på farten?

– Lydbøger i krimigenren og ellers Formel 1-podcasts fra hele verden.

Har du en podcast, du altid vender tilbage til?

– Ja min egen, haha. Jeg laver en Formel 1-podcast, som udkommer hver onsdag. Den hedder Formel 1 med Peter Nygaard og Felix Smith.

Hvilken teateroplevelse har senest overrumplet dig?

– Av, den er svær, for jeg har ikke været i teatret i mange år. Adhd og det at sidde stille og koncentrere sig i en teatersal er svært for mig.

Hvilken generel kulturoplevelse, du senest har oplevet, vil du anbefale alle?

– Jeg elsker at se racerløb og har lige været i Tokyo og se Formel E, som er Formel 1 for elektriske biler. Tager afsted til London i næste uge for at se et løb mere. Det er en kæmpe oplevelse og folkefest, der varmt kan anbefales.

Hvis du kigger på din telefon lige nu, hvor meget skærmtid har du så brugt i denne uge?

– 6 timer, og det er bestemt i den lave ende, men jeg har netop været i Schweiz og vandre i bjergene og besøge min mormor.

Hvilke tre apps er dine mest brugte?

– Instagram, min mail og Google.

Hvilken app ville du aldrig kunne undvære?

– Wordfeud, haha.

Vil du lytte til Vi Elsker Serier? Så lyt til vores podcast 'Det, vi elsker', hvor vi en gang om ugen dykker ned i de største nyheder fra kulturens verden. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Del artikel

Andre Kultur | Guides