Serier | Nyheder

Netflix-event vil vise en masse trailere til ventede serier

AfDaniel Lindekilde Engberg
6. september 2021
Foto: Netflix/Tudum

Del artikel

Netflix har annonceret sit første globale fan event... Tudum.


Navngivet efter lyden Netflix laver når den starter op. Tudum er et kæmpe online event hvor Netflix vil vise en masse kommende projekter. Herunder interviews og en masse trailers til deres film og serier.

Sidste år holdte DC et lignende arrangement 'DC Fandome' hvor der blev vist trailere til Zack Snyder's Justice League, The Batman, Black Adam og Wonder Woman 1984.

Se annonceringen




Mange store stjerner optræder i annoncereringen. Herunder Henry Cavill, Idris Elba, Chris Hemsworth, Patrick Bateman og Dwayne 'The Rock' Johnson.

Det lader til at Netflix har fundet de helt store kanoner frem til denne begivenhed. Vi må håbe, at de leverer på den 'hype', de forsøger at sætte i gang.

Flere ventede serier på programmet


Flere programmer vil blive præsenteret. Nogle, men langt fra alle, af de programmer der vil blive nævnt er Cobra Kai, The Witcher, The Crown, Stranger Things og The Umbrella Academy. Det er som nævnt kun en lille del af programmerne. Resten kan ses på på den officielle hjemmeside her.

Forhåbentlig får vi også svar på hvornår mange af vores ynglings serier har premiere på næste sæson.

Tudum: A Global Fan Event kan ses på Netflixes YouTube og Twitch kanaler kl. 18 lørdag d. 25 september.


LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i september 2021

LÆS OGSÅ: Sådan kan du afsløre din serie-partners utroskab

LÆS OGSÅ: Så du også med: De mest sete danske serier i år

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder