Podcast | Guides

5 podcasts til dig, der elsker fodbold

AfAnne Cecilie Christensen
29. november 2022
podcast fodboldlisten
Foto: Spotify

Del artikel

Fodbold er meget mere end bare en sport. Og kan du ikke få nok af fodbold, bør du kaste dig over disse podcasts!

Fodbold er en sport, der bringer mennesker sammen og spreder stor glæde. F.eks. kan sporten føre en hel nation sammen og skabe stærke bånd mellem befolkningen. De fleste af os ser med, når vores folkekære land deltager til EM eller VM, og støtter op som aldrig før.

Få alle vores podcast anbefalinger her!

Selvom du kan se fodbold (næsten) alle dage i ugen, kan vi godt forstå, hvis du ikke har fået nok. Derfor giver vi dig 5 podcasts med fodbold i centrum, som er ideelle til dig, der ikke kan få nok af sporten.

F.C Arnesen

F.C Arnesen
F.C. Arnesen / Foto: Podimo

Podcasten F.C Arnesen har stor succes med sine 12 episoder på Podimo. Mange fodboldfans forelsker sig ikke kun i selve spillet på banen, men også detaljer om spillerne, deres baggrunde og de store finansielle kræfter bag scenen, der får fodboldverdenen til at dreje rundt.

Værten Frank Arnesen taler vidt og bredt omkring alt det, der foregår uden for fodboldverdenen. Han har en enorm stor erfaring inden for fodbold og sammen med sin medvært Emil Bach, giver de dig et unikt indblik i nogle af historiens største begivenheder udenfor banen.

Læs også: 5 sjove podcasts, der får dig i godt humør

Podcasten vender diverse emner, som f.eks. store transferaftaler, fodboldkultur, trænerjob og superagenter. Arnesen har selv erfaring fra nogle af Europas største klubber, så du får med sikkerhed spændende info fra en mand, der ved, hvad han taler om!

Fodbold var bedre i 90’erne

Fodbold var bedre i 90’erne
Foto: Podimo

Fodbold var bedre i 90'erne er et helt nyt skud på stammen. Det er en podcast, der er blevet modtaget rigtig godt af lytterne. Du får intet mindre end en podcast fyldt med kærlighed til fodboldverdenen tilbage i 90’erne.

De fleste trækker på smilebåndet, når der bliver skruet op for Re-Sepp-Ten, som jo er en klassiker fra den tid. Et årti hvor Danmark kom med til EM på et afbud grundet borgerkrigen i Jugoslavien, hvorefter de brillerede og vandt danskernes hjerter i stor stil.

Fodbold var bedre i 90’erne kommer med eksempler og historier på, hvorfor sporten bare var lidt mere magisk tilbage i 1990’erne. Sebastian Stanbury og Thomas Pyndt, som er værterne i denne podcast og tidligere kollegaer på Tipsbladet, kommer med deres svar på nogle af fodboldtidens mest utrolige historier. Der er nok at tage fat i!

Læs også: 5 podcasts du skal høre, hvis du nyder autentiske fortællinger

Super

Super
Foto: Podimo

En podcast fyldt med information om den danske superliga og insiderviden, du måske ikke hører om andre steder. Er du en rigtig fodboldnørd med sans for detaljer, så skal du lytte til podcasten Super på Podimo.

Dette er ikke en klassisk Superliga podcast med kampanalyser. Podcasten tager i stedet fat i alt det, der foregår bag kulisserne i den danske Superliga. F.eks. bliver der talt om løn, spilleraftaler, investorer og magt udenfor banen.

Fodboldlisten

Fodboldlisten
Foto: Spotify

Hold dig opdateret på den internationale scene med Fodboldlisten. Podcasten bringer en ny episode hver uge med gæster i studiet, der taler om alt fra Champions League til historiens bedste VM-slutrunder.

Hver uge bringer værterne en ny liste til lytterne, som lytterne er med til at præge gennem #Fodboldlisten på Instagram. Dette kan være lister som top 11 nationalmelodier, top 11 danske spillere, der aldrig kom til udlandet, og mange andre sjove eksempler.

Lyt med på podcasten, og tag del i Danmarks største fodboldfællesskab!

Allan

Allan
Foto: Podimo

Kan du ikke nå at følge med og holde dig opdateret på alle kampe og begivenheder i Superligaen? Eller har du blot brug for en update på vej til arbejde eller imens du gør rent? Så er Allan svaret på dine bønner!

Podcasten Allan bringer ugentligt analyser af, hvad der er op og ned i den danske Superliga. Hver torsdag udkommer et nyt afsnit af Allan, hvor et hold af værter bestående af Troels Bech, Jan Michaelsen, Gisle Thorsen og Sebastian Stanbury dissekerer Superligaen og bringer gode historier, samt skarpe nyheder!

Læs også: De 10 bedste true crime podcasts

Del artikel

Andre Podcast | Guides