Ny komedie fra Xee vil give et skud nostalgi fra 80’erne

Foto: Petra Kleis

Den nye komedie med stand upper og instagrammer Lasse Madsen i hovedrollen finder sted i de fede 80’ere.

Den bedste tid er sat i 80’ernes Århus, og vil fokusere på turnuslægen Kim (Lasse Madsen), der flytter fra beskedne Frederikshavn til storbyen Århus. Livet i storbyen går dog ikke helt som Kim havde forestillet sig.

Han skal nu balancere sit liv mellem, at få fastansættelse på Århus Amtshospital, sit kærlighedsliv og sin neurotiske roommate David (Niels Martin Eriksen).

Back to the eighties!

Lasse Madsen er kendt fra stand up og Instragram, og det vil være hans humor der kommer til at pryde den nye serie. Lasse Madsen voksede dog ikke selv op i 80’erne, så hvorfor skal serien være sat i netop det årti?

“Selvom jeg selv er født i 1994, har jeg altid været meget glad for 80’erne, så derfor skulle serien selvfølgelig udspille sig her. Hvem kan for eksempel ikke lide 80’er musik? Jeg håber, seerne glæder sig lige så meget som mig til at rejse tilbage i tiden til skulderpuder, Kim Schumacher hår og alt det andet, der hørte den tid til,” siger Lasse Madsen.

Vil give nye talenter mulighed for at udfolde sig

Xee står som afsender på flere danskproduceret komedieserier, og Den bedste tid er ingen undtagelse. Xee er altid søegende efter ‘up-and-coming’ talenter der har noget at byde på.

“Lasse Madsen er et nyt, lysende talent, der ikke mindst på sin Instagram har vist, hvad han kan. Han har udviklet serien med afsæt i sin egen humor, der er omfavnende og kærlig og indeholder en stor grad af genkendelighed, som vi også har haft succes med i 29 og Sunday” siger Linda Etgar, chef for lokale produktioner hos Xee.

Andre skuespillere der medvirker i serien er blandt andre Mia Lyhne, Thomas Hwan, Niels Martin Eriksen, Kristian Halken, Stine Schrøder, Maria Cordsen, Miri-Ann Beuschel.

Den bedste tid har premiere på Xee i 2022.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller vinder ‘bedste skuespillerinde’ for ny HBO Max serie

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Forhøret’ sæson 2 spilder ikke tiden

LÆS OGSÅ: Se traileren til 3. sæson af ‘Sex Education’

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like