’Riget’ vender tilbage: Se det imponerende cast her

Foto: Riget/Zentropa

Lars von Triers kultgyserserie vender tilbage med en sidste sæson, og den stjernespækkede rolleliste lover godt!

For nyligt blev det offentliggjort, at instruktøren Lars von Trier arbejder på en tredje sæson af Riget. 27 år er gået, titlen bliver Riget: Exodus, og forventningerne er skyhøje. Nu har Zentropa og NENT offentliggjort de første navne på de skuespillere, der skal løfte arven fra kultklassikerens legendariske cast.

Og det bliver forventninger ikke mindre af. Her er både glædelige gensyn med gamle kendinge, og nye ansigter. Ghita Nørby (Matador, Rejseholdet) er tilbage i rollen som lægen, med det stive og morbide navn, Rigmor Mortensen. Hun får følgeskab af Peter Mygind (Sommerdahl), der i den oprindelige serie spillede den situationsforladte medicinstuderende Mogge.

LÆS OGSÅ: Test din viden: Den store quiz om ‘Matador’

Også Søren Pilmark (Atlantic Crossing) medvirker igen, og derudover får serien nyt blod i form af bl.a. Bodil Jørgensen (Rytteriet), der går i afdøde Kirsten Rolffes elskelige Drusses spirituelle fodspor. Nicolas Bro træder til som Balder, der er en hyldest til, ligeledes afdøde, Jens Okkings portør Bulder.

Von Trier lover blod når Rigets porte genåbnes

Lars von Trier (Antichrist, Nymphomaniac) står bag igen kameraet, og kommer det ikke til at gå stille for sig, ifølge instruktøren selv. Han har tidligere udtalt til DR, at ”nemt og ublodigt, kan jeg ikke bevidne det bliver, at få verdens syv astrale låse dirket synkront op med lægeblod”.

Hvor svært det bliver, og hvad kryptiske von Trier præcis henviser til, må vi vente og se i 2022 når Riget Exodus får premiere, hos først Viaplay og dernæst på DR. Men mon ikke det nok skal blive… u-hyg-ge-ligt?

Trænger du til at få genopfrisket de to første sæsoner, så kan de købes her hos os! 

LÆS OGSÅ: Det er u-hyg-ge-ligt: ‘Riget’ vender tilbage 

LÆS OGSÅ: Fra mord til vampyrer: De bedste fantasy-serier

LÆS OGSÅ: Hvad skal du se? De 5 bedste film på HBO Nordic lige nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like