Dead Inside! Minder dit liv lige nu om en zombieapokalypse?

Zombie corona

(Reklame)Når du går igennem din hjemby, kan du så lade være med at tænke på, hvor hurtigt smitte kan sprede sig? Lade være med at tænke på, hvor mange mennesker du dagligt kommer i kontakt med – i tog, i busser, i supermarkeder og butikker? Det er faktisk virkelig skræmmende, når man tænker over det. Et forkert nys, et forkert håndtryk og du er godt på vej til at være den næste walker.

Smittetrykket er højt, folk går rundt i masker og spritter hænder, i hvert fald de fornuftige af slagsen. Det føles nogle gange som apokalypse-optakten i de første afsnit af Fear the Walking Dead bare med hjemmearbejdsdage og hudsult.

Når det hele bliver for meget, kan du selvfølgelig søge inden døre og begrave dig i din yndlingsserie, mens du lader verden udenfor passere forbi. Men hvorfor ikke bare søge et sted hen, hvor du kan trække vejret lidt friere. På stranden, i skoven, på markerne på landet?

Zombie corona
Måske skulle man bare tage cyklen næste gang…

Frisk luft og frit internet i ferieboligen

En god mulighed er derfor at planlægge at tilbringe efteråret uden for byen. Her kan du bevæge dig rundt uden ansigtsmaske og med lavt smittetryk. Så er det godt med en tryg base, hvor du for en overkommelig pris kan nyde samværet med din nærmeste familie, gåture i naturen, svampejagt og frisk luft ved stranden.

Du kan for eksempel finde en tryg base hos Landal GreenParks. Her kan du allerede i dag leje en af deres mange forskellige ferieboliger, der passer til dig og din families behov.

Fakta om Landal GreenPark

Landal GreenParks 4 parkerLandal har seks ferieparker i Danmark, hvoraf fire er tilgængelige lige nu. Du kan leje ferielejligheder og ferieboligheder til en yderst overkommelig pris.

De fire tilgængelig parker lige nu er:
Feriepark Seawest ved Nørre Nebel i Jylland
Landal Søhøjlandet ved Gjern i Jylland
Landal Ebeltoft ved Løkken i Jylland
Landal Middelbart ved Middelfart på Fyn
Bestil et ophold her

Du kan finde ferieboliger, hvor du kan tænde op i brændeovnen, ferieboliger, hvor du kan lave god mad i køkkenet eller ferieboliger, hvor du kan boble dine bekymringer væk i et spabad. Selvfølgelig med ubegrænset wi-fi, så du kan læse op på apokalypsen med en god serie alene, med din kæreste eller med familien.

Mig og vennerne efter pizzarov i restauranten. True story.

Overlev zombieland

Vil du hellere slippe for ansvaret med hjemmelavet mad, mens du holder din miniferie, kan du også bestille take-away i parken eller snige dig over i parkens restaurant. Her kan du fylde maven med hjemmelavet pizza eller andre a la carte-retter. Alt sammen med behørig respekt for at begrænse smittefaren, så du ikke bliver familiens næste walker.

Er vejret dårligt, og du alligevel gerne vil få trænet dit kredsløb, så du er klar, når du skal vende tilbage til zombieland? Ja, så har parkerne også en masse aktiviteter – fra klatrevægge til vandland, som man kan boltre sig i.

Efter et miniferieophold hos Landal GreenParks, hvor du har fået byen lidt mere på afstand, bliver de ting, du hadede i byen mere udholdelige.

VIGTIGT: Bliver du medlem af vores serieklub, får du 20% rabat på alle dine ophold hos Landal GreenParks! Det er gratis at blive medlem lige nu!

Tag en mineferie hos Landal og kom i form til zombie-apokalypsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like