Første trailer til den danske Netflx-serie ‘Nisser’ lover en masse uhygge

Foto: NIsser/Netflix

Så er første trailer til den danske Netflix-serie Nisser landet. Der trækkes op til både jul og gys.

Serien starter med en familie, som rejser til en fjerntliggende dansk ø i håbet om, at komme tættere på hinanden over julen. Øens beboere lever dog i et stærkt religiøst fælleskab sammen med skovens kreaturer, der viser sig at være nisser.

Dette er ikke Pyrus varianten, men derimod dem som de gamle folkesagn fortæller om. Pigen i familien finder en babynisse, og tager den til sig. Uvidende om at dette er et brud på den levevej øens beboere og nisserne har opretholdt så længe. Der trækkes op til en livsfarlig kamp om overlevelse.

Se traileren

Traileren emmer af tåge og de usete, det forbudte og det magiske. Vi får en masse uhyggelig stemning og et indblik i det lukkede lille øsamfund.

Ikke nok med det, så får vi også vores første rigtige kig på denne verdens nisser, både den søde baby slags, men også de mere skræmmende voksne nisser.

Nisser har eksklusivt premiere på Netflix d. 28. november.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Netflix i november 2021

LÆS OGSÅ: Dexter Morgan: Husker du mødet med den flinke seriemorder?

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Dystopien breder sig i ‘You’ sæson 3

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like