Telmore Play: Årets bedste gave til serie-elskere

Foto: His Dark Materials/HBO Nordic

I år har du muligheden for at give dig selv, dig, der elsker serier, den vildeste julegave.

I år kan du nemlig skifte til Telmore Play Supreme mobilabonnement, hvor du får fri tale, 50 GB data og adgang til hele fem forskellige streamingtjenester: HBO Nordic, Viaplay, TV2 Play, Telmore Musik og Bookmate.

HBO Nordic med Telmore Play

På HBO Nordic kan du i øjeblikket bl.a. se serien His Dark Materials, der handler om den unge pige Lyra, som lever i en verden anderledes fra vores egen, og hendes rejse mod Nord for at redde hendes bedste ven Roger og de andre kidnappede børn ud af kløerne på Øvrigheden.

Foto: His Dark Materials/HBO Nordic

Du kan også følge med i Watchmen, som er en filmatisering af tegneserien af samme navn, som foregår i en anden verden, hvor historien har haft et lidt anderledes udfald end den har i vores, hvilket bl.a. involverer en selvlysende blå mand og en kæmpe blæksprutte på Manhattan. Du kan også gense fem sæsoner af Vikings og følge med i den 6. og sidste sæson, som har premiere d. 5. december, eller gense Big Little Lies, Chernobyl eller Fargo, blot for at nævne nogle få blandt det fremragende udvalg.

Læs mere om Telmore Play

Viaplay med Telmore Play

På Viaplay kan du i øjeblikket følge med i julekalenderen Det store eksperiment sæson 3, hvor Jacob Riising og Kurt Ravn medvirker, og som er både lærerig og underholdende.

Foto: Okkuperet/Viaplay

Hvis du ikke er til julekalender, kan du se serien Okkuperet, som er en filmatisering af Jo Nesbøs politiske thriller af samme navn. Derudover kan du streame Das Boot, The Orville, Brothers and Sisters og South Park.

TV2 Play med Telmore Play

På TV2 Play kan du i øjeblikket følge med i julekalenderen Tinka og Kongespillet, som er efterfølgeren til den succesfulde Tinkas juleeventyr. Denne gang opstår der et magtspil om tronfølgen, da Kong Storm ikke vender hjem fra sin rejse, og Tinka endnu ikke er udnævnt som arving.

Foto: Mellem os/TV2

Der er dog også noget til dem, der vil se andet end julekalender, fx den dansk-norske tv-serie Mellem os, som tager et kig på parforholdets udfordringer med både humor og drama. Det er en varm serie med masser af kærlighed og sjove situationer.

Alt dette, og meget mere, kan du give dig selv i julegave med et Telmore Supreme Play abonnement til kun 299 kr. Tænk engang, hvad du ellers kan få råd til med alle de penge du kommer til at spare…

LIDT MERE INFO

Det er altså hele tre streamingtjenester, hvor du kan se film og serier, Telmores egen musikstreamingtjeneste og Bookmate, som giver adgang til et stort bibliotek af e-bøger og lydbøger, til en samlet pris på kun 299 kr. Abonnementet indeholder også 19 GB EU-roaming.

Læs mere om Telmore Play

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like