Jon Snow spinoff med Kit Harrington er i de tidlige udviklingsstadier

Kit Harrington som Jon Snow / Foto: Game of Thrones/HBO Max

En spinoffserie til ‘Game of Thrones’ med Jon Snow i hovedrollen er sat i værk hos HBO. Kit Harrington er sat til at tage rollen på sig igen.

En spinoffserie med Jon Snow som den centrale figur er i de tidlige udviklingsstadier hos HBO. Sidst vi så Jon Snow var han taget afsted nordpå med The Wildings. Kit Harrington er sat til at gentage sin rolle som Jon Snow hvis serien bliver en realitet.

Når serien er i det stadie den er i, er det ikke engang sikkert at serien bliver til noget, men det viser at HBO langt fra er færdig med Game of Thrones universet. Dette kan også ses på de mange projekter der er i gang som skal folde universet mere ud og fortælle historier derfra.

Meget mere ‘Game of Thrones’

Med denne nyhed er endnu en serie fra GoT universet i udvikling. Den mest prominente er naturligvis House of the Dragon, der finder sted 200 år før begivenhederne i Game of Thrones, som har premiere d. 22. august på HBO Max.

House of the Dragon er dog langt fra den eneste GoT-serie der er på vej 10,000 Ships der er sat 1.000 før kampen om tronen, 9 Voyages der efter titlen at bedømme omhandler Corlys Velaryon ni ekspeditioner ombord på skibet Sea Snake.

Hverken HBO eller Kit Harringtons repræsentanter har udtalt sig om projektet, og projektet er som sagt i de tidlige udviklingsfaser hvilket ikke medfører at serien rent faktisk bliver produceret.

Vigtist ved dette, så kan det være et signal om at HBO ikke har sat det sidste punktum for de karakterer folk har fulgt igennem otte sæsoner, og ikke er sky for at lave serier der foregår efter Game of Thrones.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Peaky Blinders’ sidste sæson er en melankolsk og forfærdelig afslutning på serien

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Obi-Wan Kenobi’ føles som et gensyn med en gammel ven, der virkelig har haft et par hårde år

LÆS OGSÅ: Over 5.000 timers film og serier på Pluto TV: Gratis streamingtjeneste er kommet til Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like