Ny serie med Paul Mescal fra ’Normale mennesker’ får premiere på C More

Foto: The Deceived/C More

Streaming-tjenesten har premiere på ny krimi-thriller til april, hvor Paul Mescal har sin første rolle siden sit store gennembrud som Connell.

Den nu 25-årige, irske skuespiller Paul Mescal fik sit internationale gennembrud som outsideren Connell i BBC-serien Normale mennesker fra sidste år. I serien, der især blev kendt for sine realistiske, fumlende og intime sexscener, spillede Mescal sig direkte ind i seernes hjerter.

Den unge irer vandt fortjent en Emmy for sine præstationer, og nu vender han tilbage i serien The Deceived, der får premiere på C More til april. Her spiller han handy-manden og den frivillige brandmand Sean, der bliver hovedpersonen Ophelias fortrolige.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Normale mennesker

Emily Reid (Belgravia) ses i rollen som Ophelia. Hun studerer på det navnkundige University of Cambridge, hvor hun har forelsket sig i sin lektor. Lektoren er dog allerede gift, men et mystisk dødsfald starter en række begivenheder og snart kan Ophelia ikke engang stole på sine egne tanker.

Travl kalender for Paul Mescal

Der har været nok at se til for Paul Mescal siden gennembruddet. Den irske opkomling med den begrænsede erfaring havde nemlig kun to dage fra optagelserne til Normale mennesker sluttede, til de begyndte på The Deceived.

Om det hurtige skifte udtaler Mescal: ”Det er min anden rolle i en tv-serie, så jeg var meget nervøs. Jeg har ikke nok erfaring til at føle mig helt komfortabel ved at træde ind på et set, men jeg blev taget godt imod. Og nerver er nødvendigvis ikke en dårlig ting”.

Om det unge stjernefrø fik styr på nerverne, kan ses på C More fra d. 1. april, hvor serien The Deceived får premiere. Serien består af en enkelt sæson med fire afsnit i alt.

LÆS OGSÅ: Successerien ’Killing Eve’ nærmer sig sin afslutning

LÆS OGSÅ: 5 serier du måske har overset på DRTV

LÆS OGSÅ: Fra Super Nintendo til horror: 5 oversete serier, der ikke spilder din tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like