Nye serier og sæsoner i februar

Foto: Inden vi dør sæson 2/Viaplay

Det kan godt være, at det regner lidt hele tiden, men heldigvis kan søge god indendørs underholdning hos streamingtjenesterne.

Her kan du se nogle af de nye serier og sæsoner, der kommer på dine streamingtjenester i februar.

Inden vi dør (sæson 2)

Streamingtjeneste: Viaplay
Premiere: 7. februar

Foto: Inden vi dør sæson 2/Viaplay

Sæson 2 af den populære, svenske krimiserie fortsætter, hvor den slap. Christian (Adam Pålsson) er på flugt, efter at han blev afsløret som infiltrator af den kriminelle Mimicas-familie.

Hanna (Marie Richardson) og Björn (Magnus Krepper) må gøre en voldsom indsats for at stoppe lækagen, der truer Christians liv – og de ender i en efterforskning, der leder dem i en skræmmende retning.

Bless This Mess

Streamingtjeneste: Xee
Premiere: 7. februar

Foto: Bless This Mess/Xee

Xee får premiere på den spritnye og enormt underholdende amerikanske serie, Bless This Mess.

Serien handler om det nygifte par, Rio (Lake Bell) og Mike (Dax Sheppard), der beslutter sig for at afprøve et mere simpelt liv, væk fra storbyens stress og jag og køber derfor en nedslidt farm i Nebraska. De må hurtigt indse, at det at være landmænd altså ikke er så nemt, som det kan se ud til at være.

De skal arbejde hårdt for at kunne være landmænd, samtidigt med at de skal lære deres naboer at kende – og så lærer de på den hårde måde, at man aldrig kan regne med vejret!

Mythic Quest: Raven’s Banquet

Streamingtjeneste: Apple TV+
Premiere: 7. februar

Foto: Mythic Quest/Apple TV+

Mystic Quest: Raven’s Banquet er skabt af Charlie Day (It’s Always Sunny In Philadelphia), Megan Ganz (Community), Rob McElhenney (It’s Always Sunny In Philadelphia).

Serien er en form for live-action komedie-serie, der følger et team af spil-udviklere, mens de forsøger at navigere rundt i de udfordringer, der følger med at drive et meget populært spil.

Det lyder til at blive en sjov serie, især når de kloge hoveder bag It’s Always Sunny In Philadelphia og Community står bag manuskriptet.

Hånd i hånd (sæson 2)

Streamingtjeneste: Viaplay
Premiere: 13. februar

Foto: Hånd i hånd sæson 2/Viaplay

I sæson 2 af den prisbelønnede serie Hånd i Hånd møder vi Anders og Lise, efter de har valgt at blive skilt.

Der er gået et år, siden skilsmissen trådte i kraft, men trods deres ellers ret definitive beslutning, ender de altså alligevel i seng sammen. Nu er de to nødsaget til at komme til bunds i deres følelser, inden Anders’ kæreste, Marie, vender tilbage fra sin ferie – så det giver dem en uge med parterapi!

Serien er skrevet af Thomas Glud (2900 Happiness, Banjos Likørstue) og Tone Mygind Rostbøll (Min mosters historier, Min oldefars historier) efter idé af Christian Fuhlendorff.

ENTEN/ELLER

Streamingtjeneste: Xee
Premiere: 23. februar

Foto: ENTEN/ELLER/Andreas Omvik/Xee

Der er premiere på en spritny Yousee original!

ENTEN/ELLER er Xees tredje danskproducerede fiktionsserie og kommer til at debutere under genren romantisk drama.

Serien er en kærlighedshistorie om to unge, passionerede ungdomspolitikere fra hver deres politiske fløj. De forelsker sig i hinanden, og serien fortæller herfra en historie om den besværlige, tilfældige og næsten umulige kærlighed, der kan opstå blandt to meget forskellige mennesker – og det er lige præcis, hvad de to unge er: forskellige.

Maja er socialist, veganer og har et stort og altomfavnende hjerte, mens William er den ultraliberale kapitalist, der lever et stringent og seriøst liv som ungdomspolitiker og CBS-studerende.

De unge skuespillere Nikolaj Dencker Schmidt og Emilie Kruse, der spiller henholdsvis William og Maja, får deres første hovedroller, men serien også har lidt mere garvede skuespillere på rollelisten såsom Troels Lyby og Pernille Højmark.

Andre serier og sæsoner, der får premiere i februar:

Viaplay:
Outlander (sæson 5): 17. februar
Single Parents (sæson 1): 1. februar
Baby Daddy (sæson 1-6): 3. februar

Xee:
Homeland (sæson 8): 17. februar
9-1-1 Lonestar: Tirsdage kl. 21

LÆS OGSÅ: Jeg genså Lost og er stadig lost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like