Se traileren: Dramatisk fortælling i Beartown

Foto: Beartown/HBO Nordic

HBO Nordic viser i en trailer lidt af, hvad vi kan forvente af serien Beartown.

Foto: Beartown/HBO Nordic

I den nye trailer ny trailer viser, at der tilsyneladende bliver fuld smæk på dramatikken i HBO Nordics kommende serie Beartown. Serien er svensk og baseret på den internationale bestseller Bjørneby af Fredrik Backman, som også har skrevet den storsælgende bog En mand der hedder Ove.

LÆS OGSÅ: 5 af de bedste serier på HBO Nordic nogensinde

I Beartown skal vi følge den lokale helt og ishockeystjerne Peter Andersson (Ulf Stenberg), som vender tilbage til hjemstavnen, Björnstad. Her skal han træne det lokale hockey-juniorhold. Hele byen glæder sig til at se holdet ryge til tops, men håbet braser, da holdets stjernespiller, Kevin (Oliver Dufåker), bliver anklaget for en frygtelig forbrydelse, og hele samfundet bliver sat på prøve.

Se traileren til Beartown

Optaget i Sverige

Scenerne til den dramatiske serie er optaget i det nordlige Sverige, tæt på grænsen til Finland. I hovedrollerne finder vi Ulf Stenberg (Inden vi dør), Aliette Opheim (Kalifat), Miriam Ingrid og ishockeyspilleren Oliver Dufåker.

Guldbaggevinderen Peter Grönlund (Goliat, Drifters) instruerer, og Anders Weidemann (30 grader i februar, Interrogation Files), Antonia Pyk og Linn Gottfridsson har skrevet seriens manuskript.

LÆS OGSÅ: 5 af de mest populære serier på Netflix og HBO Nordic lige nu

Serien er en originalproduktion fra HBO Europe og får premiere på to ud af fem episoder den 18. oktober 2020 på HBO Nordic.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like