5 gode krimiserier på C More

Foto: Line of Duty/C More

C More er kendt for at være streamingtjenesternes krimimester. I denne artikel har vi samlet fem gode krimiserier, som du kan give dig i kast med.

Mr. Mercedes

Krimidramaet Mr. Mercedes er baseret på Stephen Kings triologi om Bill Hodges. Serien består af tre sæsoner med Brendan Gleeson (Alastor Moody i Harry Potter-filmene, Braveheart) i hovedrollen som Bill Hodges, en pensioneret politimand.

Foto: C More

Før Hodges gik på pension forsøgte han at opklare en sag, hvor en maskeret mand i en Mercedes kørte ind i en kø af mennesker. Mange mistede livet, og en del blev lemlæstet. Sagen opklarede Hodges ikke. Men nu, hvor han er pensioneret, får han måske chancen, for Mr. Mercedes, som morderen kalder sig, kontakter Hodges, og han indleder nu sin egen efterforskning. Sådan begynder seriens første sæson, men Hodge plages i alle tre sæsoner af en gal seriemorder.

I anden sæson, som foregår et år efter den første, åbner Hodge et privatdetektivbureau, og i tredje sæson starter Hogde en efterforskning, da den ikoniske forfatter John Rothstein bliver myrdet.

Udover Brendan Gleeson medvirker blandt andre Holland Taylor (Two and a Half Men), Jharrel Jerome (When They See Us), Breeda Wool (UnREAL) og Justine Lupe (Succession).

Alle tre sæsoner kan ses på C More.

Læs vores anmeldelse af Mr. Mercedes sæson 1

Line of Duty (Under mistanke)

I denne politiserie følger vi enheden C-12, der i hver sæson sendes på en ny efterforskning.

Foto: Line of Duty/C More

Avisen The Independent har kaldt serien “Dette årtis bedste serie”, og bag den står Jed Mercurio, som bl.a. også står bag serien Bodyguard, Critical og Bodies. Hovedrollerne spilles blandt andre af Martin Compston (Traces), Vicky McClure (Action Team) og Adrian Dunbar (Blood).

De første tre sæsoner af Line of Duty kan streames på C More, som får premiere på seriens fjerde sæson til sommer.

Keeping Faith

I Keeping Faith har advokaten Faith Howells netop født sit tredje barn, da hendes mand, forretningspartner og barnets far, Evan, forsvinder. Da sandheden om Evan og hans forsvinden dukker op, må Faith kæmpe for at beskytte sin familie og sig selv.

Foto: Keeping Faith/C More

Serien består indtil videre af to sæsoner, som begge kan streames på C More, og er af The Guardian blevet sammenlignet med Big Little Lies. På rollelisten finder vi blandt andre Eve Myles (You Me & Them), Bradley Freegard (Gwaith/Cartref), Mark Lewis Jones (Carnival Row) og Hannah Daniel (EastEnders).

The Capture

Denne thrillerserie handler om overvågning og fake news. Den tidligere soldat Shaun Emery bliver ved hjælp af videomateriale frikendt for mordet på en krigsfange i Afghanistan, men blot nogle timer senere kommer han igen under mistanke, da billeder fra et overvågningskamera viser ham overfalde og bortføre en advokat. Den samme advokat, som var med til at få ham frikendt.

Foto: The Capture/C More

Da den fremadstormende kriminalkommissær Rachel Carey konfronterer ham med billederne, nægter han, at det, der sker på optagelserne, har fundet sted i virkeligheden. Men hvad er sandt?

Seriens karakterer spilles blandt andre af Holliday Grainger (Eventyret om Askepot), Callum Turner (Fantastiske skabninger: Grindewalds forbrydelser), Ron Perlman (Sons of Anarchy), Ben Miles (The Crown) og Famke Janssen (X-Men).

Serien består af én sæson, som kan streames på C More.

The Cry

Denne miniserie er baseret på Helen FitzGeralds roman af samme navn og handler om det unge forældrepar Joanna og Alistair, der rejser fra Scotland til Australien for at få forældremyndigheden til Alistars datter. På vej fra Melbourne forsvinder deres lille søn, Noah, og deres forhold påvirkes stærkt af den store tragedie.

Foto: The Cry/C More

Forældrene spilles af Jenna Coleman (Doctor Who) og Ewen Leslie (The Gloaming) og er instrueret af Glendyn Ivin, som også har instrueret miniserierne Safe Harbour og Gallipoli.

Serien består af én sæson, som kan streames på C More, og senere på året kommer sæson to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like