Borgen får en ny sæson

Foto: Sidse Babett Knudsen/Jonas Bie/DR

Der var god grund til at kigge en ekstra gang på dagens dato, da DR i dag holdt pressemøde via livestreaming. For som afslutning på mødet præsenterede værten Mark Stokholm en nyhed, der næsten var for god til at være sand: En ny sæson af den politiske og meget roste serie Borgen er på vej.

Adam Price skriver på Borgen sæson 4

Sekunder efter budskabet om den gode nyhed tonede seriens forfatter Adam Price frem på skærmen – fra et sted, der kunne ligne hans arbejdsværelse. Han er netop ved at skrive manuskriptet til seriens fjerde sæson:

“Man må i hvert fald sige, at der arbejdsro,” fortæller han om at skrive netop i denne tid.

Foto: Adam Price/Henrik Petit/DR

Birgitte Nyborg som udenrigsminister

Forfatteren afslørede også lidt af handlingen for seriens kommende sæson. Birgitte Nyborg er nu i begyndelsen af 50’erne og er blevet udenrigsminister i en netop tiltrådt regering. Men tilfredsstiller denne stilling den tidligere statsminister? Det skal vi have svaret på, ligesom vi skal finde ud af, hvordan magt kan blive FOR giftig.

Foto: Sidse Babett Knudsen/Jonas Bie/DR

Katrine Fønsmark er ligesom Birgitte Nyborg også blevet 12 år ældre, end da vi så hende sidst. Nu er hun chef for et stort nyhedsmedie, og hun skal snart finde ud af, at “det er politisk i sig selv at formidle nyheder,” fortæller Adam Price.

Længeventet sæson

Adam Price har længe villet lave en fjerde sæson af Borgen, og “nu har vi historien til det,” fortæller han og tilføjer, at verden er en anden nu, end da vi sidst fulgte Birgitte Nyborg, Katrine Fønsmark og alle de andre i Borgen.

Historien var nu ikke det eneste, der skulle være klar, førend fjerde sæson kunne blive virkelighed. Også økonomien spiller en rolle, og heldigvis er det lykkes DR at lave et præsalg til Netflix, så sæsonen kunne lade sig gøre.

Borgen sæson 4 får premiere på DR i begyndelsen af 2022, og derefter vil den også kunne ses på Netflix.

LÆS OGSÅ: Se Lars Mikkelsen i ny trailer til Devils

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like