Dexter: Ny sæson om Dexter Morgan på vej

Showtime afslører, at vi snart får mere at se til Dexter.

“Ny limited series kommer snart”, står der om serien Dexter Showtimes hjemmeside.

Og den er god nok. Produktionsselskabet og kanalen Showtime har bestilt en ny limited serie af seriemorderdramaet Dexter.

LÆS OGSÅ: Hvis du blev ramt af ‘I May Destroy You’ og ‘Unbelievable’ bør du også se ‘Beartown’

Michael C. Hall vender tilbage som Dexter Morgan, og også showrunneren Clyde Phillips får sin gamle rolle i rebootet af serien om seriemorderen.

Optagelserne begynder snart

Når optagelserne til den nye sæson går i gang i begyndelsen af 2021, vil også producerne John Goldwyn, Sara Colleton, Bill Carraro og Scott Reynolds i følge deadline.com være på holdet. Sammen skal de forsøge at leve op til den succes, som den originale serie opnåede.

LÆS OGSÅ: ’His Dark Materials’ sæson 2 får premieredato

Der er nu også grund til at håbe på endnu en succes. For Gary Levine fra Showtime fortæller:

“Vi ville kun genbesøge denne unikke karakter, hvis vi kunne finde et kreativt take, der var værdigt nok. Nu kan jeg med glæde sige, at Clyde Phillips og Michael C. Hall har fundet det take, og at vi ikke kan vente med at gå i gang og vise det frem.”

10 afsnit i ny Dexter-sæson

Vi ved endnu intet om handlingen i den nye sæson. Til gengæld ved vi, at Showtime har bestilt 10 episoder, som får premiere på Showtime i efteråret 2021. Og mon ikke, den snart derefter får premiere i Danmark også?

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Ulven kommer’ afsnit 1 minder om ubehagelig dansk film

Den oprindelige serie om Dexter fik premiere i 2007 og sluttede med sin ottende sæson i 2013. Michael C. Hall spillede Dexter Morgan i alle afsnit, og han haft selskab af blandt andre Jennifer Carpenter, David Zayas, James Remar, C.S. Lee og Luna Lauren Velez.

Vi venter nu spændt på, hvem der skal spille med i den kommende limited series.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Når ‘The Good Place’ sæson 3 samme højde som sæson 1?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like