Erin Brockovich-inspireret serie kommer snart til Disney+

Foto: Rebel/ABC/Disney

Den nye Star dramaserie Rebel som er inspireret af Erin Brockovichs fascinerende liv, kan streames på Disney+ fra den 28. maj.

Til maj lancerer Star Rebel, en dramaserie inspireret af den passionerede Brockovichs liv, og hendes ihærdige kamp for miljøet og arbejderklassen.

Verden blev gjort opmærksom på Brockovich i 2000, da Julia Roberts indtog rollen som den skarpe alenemor til tre. På rods af mangel på midler, rejser Brockovich sag mod Pacific Gas & Electric, med anklage om grundvandsforurening som har efterladt borgere i området syge.

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: 3 gode serier du bør se i april

Nu kan du snart opleve en ny skildring, inspireret af den folkekære advokat, i Stars’ nye serie Rebel, som har ingen ringere end selveste Erin Brockovich på excecutive producer-listen.

Krista Vernoffsom, som bl.a. har produceret hitserierne Grey’s Anatomy og Shameless, er seriens showrunner og excecutive producer.

En bramfri kvinde med retfærdighedstørst

Annie “Rebel” Bello er advokat for de svage borgere i samfundet, på trods af hun teknisk set ikke har en juridisk uddannelse. Det sætter dog ikke en stopper for Rebels planer. Serien følger den vittige og målrettede Rebel i kampen for retfærdighed og folk hun holder af. Koste hvad det vil.

Du kan se frem til at se Katey Sagal (Vor Værste år) i hovedrollen som den Brockovich-inspirerede Rebel. John Corbett, som smeltede kvindehjerter i rollen som Aidan Shaw i Sex and the City, kan opleves i rollen som Grady Bello.

LÆS OGSÅ: Lær om seje kvinder gennem historien med Podimo

Rebel vil også diske op med Oscarnominerede skuespillere som Mary McDonnell (Dances With Wolves), og Andy Garcia (Ocean’s Eleven). Derudover lover rollelisten også på skuespillere som James Lesure (Good Girls), Lex Scott Davis (The L Word: Generation Q), Tamala Jones (Castle), og Kevin Zeger (Fear the Walking Dead).

Du kan se Rebel i Star-sektionen på Disney+ fra den 28. maj.

Se traileren her

LÆS OGSÅ: ’How I Met Your Mother’-spinoff på vej

LÆS OGSÅ: Ikke noget at grine af: 5 komedieserier, der ikke er sjove

LÆS OGSÅ: Streamingguide til Star: Tips til gode film og serier på Disney+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like