Hannibal kommer til Netflix – er der mere på vej?

(Foto: Hannibal/AXN)

Snart kan du se eller gense den blodige Hannibal Netflix. Måske. Den 5. juni bliver alle tre sæsoner af Hannibal nemlig tilgængelige på Netflix i USA. Nu venter vi spændt på at se, om alle sæsonerne også bliver tilgængelige i Danmark. Men det er måske ikke den eneste nyhed, vi får fra Hannibal.

(Foto: Hannibal/AXN)

På sin Instagram-profil har Mads Mikkelsen delt et billede af sig selv og sin famøse karakter, Hannibal Lecter, hvortil han skriver:

Hannibal rammer Netflix til juni: Er Hannibal sæson 4 på vej?” 

Alle er klar på en runde mere

Det er efterhånden nogle år siden, vi tog afsked med Hannibal. NBC-serien blev aflyst i 2015 efter tre sæsoner. Nu tyder noget alligevel på, at vi ikke har set det sidste til den bloddryppende serie med Hannibal og co.

LÆS OGSÅ: Se traileren til The Grudge-serien

Sidste år udtalte seriens skaber, Bryan Fuller, at ingen har opgivet at få serien tilbage. Alle er klar på en runde mere. Det eneste, de mangler, er at få en kanal eller streamingtjeneste til at genoptage serien. Ud fra Mads Mikkelsens opslag kunne det se ud til, at Netflix har bidt på krogen.

Vi venter i spænding

Hannibal, der er baseret på Thomas Harris’ novelle Den Røde Drage fra 1981, fik en moderne opdatering i tv-serien, der havde premiere i 2013.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Brews Brothers

Serien fik generelt gode anmeldelser. Ikke mindst på grund af seriens visuelle udtryk samt de eminente skuespilpræstationer af bl.a. Hugh Dancy og Mads Mikkelsen, der spiller hhv. Will Graham og Doktor Hannibal Lecter.

Derfor er vi nok mange, der holder vejret lige nu, mens vi venter på svar. Kan vi snart se alle tre sæsoner på Netflix og endnu vigtigere: får vi også en fjerde og helt ny sæson på Netflix? Vi krydser fingre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like