Kongeligt gensyn: Nye serier og sæsoner på Netflix i november

Foto: The Crown/Des Willie/Netflix

Netflix disker op med en god blanding af mystik, drama, romantik og komedie til at få dig gennem november måned.

Her finder du de nye serier og sæsoner, der bliver gjort tilgængelige på Netflix i den kommende måned. Listen byder bl.a. på et gensyn med den britiske kongefamilie i The Crown, en ny horror-serie og en komedieserie med Ida Engvoll fra succes-serien Rebecka Martinsson.

Love and Anarchy

Premiere: 04.11.2020
Sprog: Svensk
Genre: Komedie, drama og romantik

Foto: Love and Anarchy/Ulrika Malm/Netflix

Du skal tage dig tid til at se den svenske serie Love and Anarchy, hvis du gerne vil se nogen gøre oprør med de sociale normer i samfundet.

De to hovedkarakterer Sofie Rydman (Ida Engvoll, Rebecka Martinsson) og Max Järvi (Björn Mosten) er to forskellige steder i deres liv. Rydman er gift, har to børn og en velkørende karriere, mens Järvi er en ung fyr, som arbejder med IT. Alligevel ender de to med at indlede en form for flirt, hvor de konsekvent udfordrer hinanden til at gøre grænseoverskridende ting.

LÆS OGSÅ: Bryllupper og begravelse: 6 gode dramaserier du bør se på Viaplay

I starter er legen harmløs og sjov, men med tiden begynder udfordringerne at blive større og vildere – og bryde med de sociale normer i samfundet. Begge karakterer begynder pludselig at genoverveje deres valg i livet, og hvordan de er havnet, der hvor de er. Love and Anarchy er en blanding af komedie, drama og romantik, så du kommer både til at få et godt grin, krumme tæer og sidde suget til skærmen.

Se traileren til ‘Love and Anarchy’

Paranormal

Premiere: 05.11.2020
Sprog: Arabisk
Genre: Drama, horror og fantasy

Foto: Paranormal/Batool Al Daawi/Netflix

Har du endnu ikke fået nok af gys, gru og horror? I så fald skal du sætte kryds i kalenderen ved den 5. november. Det er nemlig den dato, hvor Netflix’ nye serie Paranormal får premiere på streamingtjenesten. Serien bygger på en bog af samme navn, skrevet af Ahmed Khaled Tawfik, og er instrueret af Majid Al Ansari og Amr Salama.

LÆS OGSÅ: Gisp, gru og mareridt: De 5 mest creepy gyserserier

Vi følger Refaat Ismail (Ahmed Amin), der arbejder som hæmatolog og på ingen måde tror på det overnaturlige. Men kan man virkelig blive ved med at benægte det overnaturliges eksistens, når det truer ens egen og familiens liv? Det kan Ismail ikke, og derfor må han og kollegaen Maggie se verden med helt nye øjne.

Se traileren til Paranormal

Undercover, sæson 2

Premiere: 09.11.2020
Sprog: Hollandsk
Genre: Krimi, drama og thriller

Foto: Undercover/Jo Voets/Netflix

En anden af de nye serier og sæsoner på Netflix i november er den belgiske og hollandske serie Undercover. I første sæson af serien fulgte vi to undercover-agenters forsøg på at blive en del af en kriminel underverden for at sætte bagmændene bag tremmer.

Missionen lykkedes, men nu venter en ny forude i anden sæson. Og dét endda, mens skurken fra første sæson, Ferry Bouman (Frank Lammers), ihærdigt forsøger at finde frem til de personer, der stod bag hans egen anholdelse.

LÆS OGSÅ: 5 korte krimiserier på Netflix

Bob Lemmens (Tom Waes) må igen gå undercover for at få en fod inden for hos Berger-brødrene, der handler med våben. Men mon også denne mission ender lykkeligt i sidste ende? Og hvordan forhindrer agenterne Bouman i at finde frem til deres sande identitet? Svarene må du hente ved at se  anden sæson af Undercover på Netflix.

Se traileren til Undercover, sæson 2

The Crown, sæson 4

Premiere: 15.11.2020
Sprog: Engelsk
Genre: Historisk og drama

Foto: The Crown/Des Willie/Netflix

Fans af serien The Crown kan godt begynde at glæde sig til midten af november. Den 15. november bliver fjerde sæson af hit-serien nemlig gjort tilgængelig på Netflix. Og har du ikke allerede set The Crown, kan vi kun anbefale dig at gå i gang med serien.

The Crown sætter fokus på det britiske kongehus og i særdeleshed den længstsiddende britiske monark: Elizabeth II. Det er altså en yderst spændende historisk serie, du med fordel kan fordybe dig i.

LÆS OGSÅ: Top 5 historiske serier på Netflix

I denne fjerde sæson af The Crown befinder vi os i 1980’erne. Det betyder, at seerne endelig får lov til at møde prinsesse Diana, spillet af Emma Corrin (Pennyworth). Vi får også lov til at se Gillian Anderson (Sex Education) spille over for Olivia Colman (Fleabag) som henholdsvis Margaret Thatcher (også kendt som Jernladyen/Jerndamen) og dronning Elizabeth II. Der er altså meget godt at glæde sig til i fjerde sæson af The Crown.

Se traileren til The Crown

Virgin River, sæson 2

Premiere: 27.11.2020
Sprog: Engelsk
Genre: Drama og romantik

Foto: Virgin River/Netflix

Det kan være rart at drømme sig væk til livet i en lille by på landet. Roen, freden, alle der kender alle – kort sagt et liv i et helt andet tempo, end man oplever i sin hektiske hverdag.

Dét får du lov til, når du sætter dig til at se serien Virgin River. Vi må dog hellere advare dig om, at serien også gør det klart, at livet i en lille landsby ikke altid er så idyllisk, som det ser ud.

LÆS OGSÅ: Mere end 30 år efter ‘Karate Kid’: 5 gode serier du bør se i efteråret

Det må hovedkarakteren i Virgin River, Melinda Monroe (Alexandra Breckenridge, The Walking Dead, American Horror Story) i hvert fald sande, da hun forlader sit liv i storbyen for at praktisere som APN sygeplejerske (også kaldet avanceret klinisk sygeplejerske) i Virgin River. Men på trods af, at byen er lille, så er der rigeligt med drama og romantik til at holde alle på tæerne.

Flere nye serier og sæsoner i november 2020

Can You Hear Me? (M’entends-tu?), premiere 01.11.2020

Dash & Lily, premiere 10.11.2020

The Minions of Midas, premiere 13.11.2020

Bitter Daisies (El sabor de las margaritas), premiere 18.11.2020

Voices of Fire, premiere 20.11.2020

Over Christmas (Überweihnachten), premiere 27.11.2020

LYT OGSÅ: Hør podcasten: Lever ‘Babylon Berlin’ op til alle roserne?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like