Nye billeder fra The Witcher!

(Foto: The Witcher/Netflix)

Det virker til, at der ikke er lang tid tilbage, før The Witcher kan ses på Netflix – i hvert fald, hvis man skal tro på idéen om, at billeder betyder at man snart får en trailer!

(Foto: The Witcher/Netflix)

Netflix har nemlig offentliggjort billeder for The Witcher, og giver nu fans en mulighed for at se, hvordan de forskellige karakterer kommer til at se ud – og så får vi også lov til at se billeder af logoet og en teaser-plakat. 

(Foto: The Witcher/Netflix)

Vi ved stadig ikke hvornår serien kommer ud på Netflix, men vi har fået en god idé om, hvem der er med i serien, udover Henry Cavill som Geralt. Vi har blandt andet Anya Chalotra (kendt fra b.la. The ABC Murders) som Yennefer, Freya Allan (Into The Badlands) som Ciri, Jodhi May (kendt fra Genius) som Calanthe, Lars Mikkelsen (House of Cards) som Stregobor og Anna Shaffer (kendt fra Harry Potter) som Triss. 

(Foto: The Witcher/Netflix)

Udover det, ved vi at serien er baseret på de storsælgende bøger af samme navn, og er en episk fortælling om skæbne og familie. Geralt Of Rivia er en ensom monster-jæger, som kæmper for at finde en plads i en verden, hvor folk ofte viser sig at være vildere end bæster. Da skæbnen skubber ham mod en magtfuld troldkvinde og en ung prinsesse med en farlig hemmelighed, må de tre navigere på det mere og mere omskiftelige kontinent. 

(Foto: The Witcher/Netflix)

Alt i alt lyder det til at blive spændende, interessant, og som fan af både bøgerne og spillene, glæder jeg mig i hvert fald til at se, hvordan serien folder sig ud – men galt kan det i hvert fald ikke gå!

Læs også: De bedste serier på Netflix i 2018

Læs også: De bedste serier på Netflix i 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like