Podcast | Guides

5 sjove podcasts, der får dig i godt humør

AfAnne Cecilie Christensen
29. november 2022
Sitter
Foto: Podtail

Del artikel

I denne måned har vi lyst til at få dig i et ekstra godt humør!

Af den grund har vi samlet 5 podcasts, der kan bringe et smil frem på dine læber og få dig i godt humør på ingen tid. Læs med og husk, at du kan finde alle de nedenstående podcasts direkte i Podimo app'en.

Få alle vores podcast anbefalinger her!

Slå på tråden

Slå på tråden
Foto: Podimo

Kan du huske, da du var yngre, og det sjoveste i hele verden var at lave telefonfis? De tre venner Malte Ebert, John O’power og Emilie Pil har nu bragt konceptet tilbage i stor stil.

Podcasten Slå på tråden er helt ny, og den er allerede meget populær. Det er en anderledes podcast, men den vil helt sikkert give dig et godt grin med på vejen.

Værterne mødes hver uge og ringer til forskellige kendte og ukendte mennesker rundt omkring i Danmark, som de laver telefonfis med. Du kender sikkert værterne og ved derfor også, at de gør dette i god tro. Målet er at få et godt grin sammen med deres offer, samt dig som lytter.

Klovn podcast

Frank Hvam og Casper Christensen – den dynamiske duo, der aldrig bliver for gamle til at rode sig ud i uheldige, pinlige, akavede, men oftest sjove, situationer.

Du har sikkert set eller hørt om TV-serien, der byder på utallige tå-krummende oplevelser, som makkerparret bliver udsat for. Denne bliver nu – med aktuelle lydklip - gennemgået af podcastens værter Jacob Ege Hinchely og Rikke Collin.

Vil du have garanti for grin og humør? Så er Klovn podcast uden tvivl en sikker vinder. Du kan lytte til de mange afsnit hos Podimo.

Læs også: 5 sjove podcasts, der får dig i godt humør

Sitter

Sitter
Foto: Podtail

På listen over sjove podcasts, der får dig i godt humør er Sitter. Det er en skøn og herlig podcast i selskab med Iben Hjejle og Signe Lindkvist. Hvis man bare kender lidt til de to skønne værter, ved man også, at dette er en podcast med en masse god energi og selvironi.

De to kvinder deler tanker og holdninger med deres lyttere, og de er hudløst ærlige. De snakker både stort og småt – tidligere forhold, livet generelt, nyheder og alt derimellem. Et smil på læben og en god samtale kan være lige den pause, du har brug for i hverdagen!

Pernille Harders tæer

De er sjove, de er frygtløse og de er i den grad lidt skøre. Dette er den første mail-korrespondance-podcast nogensinde! Værterne, som du med stor sandsynlighed kender, er de tidligere kollegaer fra DR, Anders Lund Madsen og Thomas Skov Gaardsvig.

I podcasten Pernille Harders tæer genforenes de, og skriver mails til hinanden, som bliver læst op. Gennem tiden har de to værter deltaget i adskillige populære talkshows og tv-shows på den store danske scene, så de ved, hvad de laver.

Episoderne er relativt korte, og kan derfor nydes med en kop kaffe, hvis man lige har brug for et ”break” i løbet af dagen.

Læs også: Årets 10 bedste podcasts indtil nu

Hakkedrengene

Hakkedrengene
Foto: Podimo

Var du også stor fan af de legendariske actionfilm fra 80’erne og 90’erne med velkendte skuespillere som Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger og Jean Claude Van Damme?

Listen af fantastiske film fra denne tid er meget lang, specielt når det handler om actionfilm. I denne podcast vil værterne gå i dybden med disse klassikere, der kan genses igen og igen. Mon ikke det kan bringe et lille smil frem på læben at tænke tilbage på denne gyldne tid for actionfilm, og se Arnold Schwarzenegger for sig sige ”I’ll be back”.

Som titlen indikerer, kan denne podcast tendere til at være lidt af en drengerøvs podcast. Afsnittene varer alt fra 1 til 2 timer, og der er mange at tage fat i. Så find den, der handler om din yndlingsfilm, og tag med på en rejse tilbage til de mange klassikere!

Læs også: Guide: De 5 mest populære podcasts i Danmark lige nu

Del artikel

Andre Podcast | Guides

Mest læste