Se teaseren til ny serie om Christiane F.

Foto: Christiane F – Vi børn fra Bahnhof Zoo/NENT Group

Dyk ned i Berlins hektiske undergrundsmiljøer og natteliv, når kult-klassikeren ’Christiane F.’ bliver til ny serie på Viaplay.

 Den 28. februar har Viaplay premiere på den tyske Original-serie Christiane F. – Vi børn fra Bahnhof Zoo. Serien er en nyfortolkning af den klassiske roman om det tyske ikon Christiane F. og hendes ungdomsliv med svigt, prostitution, higen efter identitet og et eskalerende, eskapistisk narkomisbrug.

Viaplay har netop offentliggjort en teaser for serien, der følger seks unge vestberlinere. De slår sig løs om natten og hænger ud om dagen. Serien skildrer livet på gaden og på de pulserende undergrundsklubber, hvor de hårde stoffer sørger for at festen aldrig stopper.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Fate: The Winx Saga’ har ingen vinger men rigelige mængder teen-drama

I hovedrollen som Christiane F. ses den lovende Jana McKinnon, som fans af tysk kinematografi vil kende fra filmen Beautiful Girl. Christiane F. – Vi børn fra Bahnhof Zoo er instrueret af tyske Philipp Kadelbach, der også står bag bl.a. den intense og roste Vores mødre, vores fædre, der skildrer fem unge tyskeres liv under Anden verdenskrig.

Se teaseren til ‘Christiane F. – Vi børn fra Bahnhof Zoo’

Bowie, Berlin og Brunckhorst

Den ærlige fortælling om den vesttyske ungdoms dekadente liv med narko og prostitution skabte allerede i 1980’erne stor opmærksomhed, og film-udgaven fra 1981 gav både forfatteren bag, Christiane Felscherinow, og hovedrolleindehaveren, Natja Brunckhorst, øjeblikkelig stjernestatus.

Filmen havde endda også en spektakulær gæst på rollelisten, hvor den nu afdøde superstjerne David Bowie spillede sig selv, mens han også bidrog til filmens popularitet ved at skrive soundtracket, der bl.a. indeholdt en tysksproget version af sangerens monsterhit Heroes.

Christiane F. – Vi børn fra Bahnhof Zoo består af otte afsnit og får som nævnt premiere på streamingtjenesten Viaplay d. 28. februar 2021.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Framing Britney Spears’ er “en rigtig trist historie”

LÆS OGSÅ: 5 serieklassikere, der bør være pensum for enhver serienørd

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: Your Honor, Lupin og Outlander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like