Top 5 romantiske afsnit i serier

Friends / Netflix

Åh, kærligheden. Vi har den alle sammen, om det er til ens kæreste, ægtefælle, venner, kæledyr eller serier og film, så er den evigt og altid til stede.

Læs med her og se mit bud på fem romantiske afsnit i serier. Måske kan du finde inspiration til en lille serie-date med din udkårne?

Parks and Recreation, sæson 3, afsnit 14 “Roadtrip”
HBO Nordic

Sæson 3 bragte os Ben – og selvfølgelig bragte det Ben til Leslie. Det her afsnit har det hele! Spænding mellem de to? Tjek. Romantiske undertoner? Tjek. Humor? Mega-tjek.

Det er 100 % det mest romantiske afsnit, der er her – selvom Andy og Aprils bryllup altså også rangerer højt på listen – hvor Ben og Leslie endelig kysser. Sæson 4 gav os også afsnittet The Smallest Park, hvor de endelig siger deres følelser højt for hinanden, så man går i hvert fald ikke galt i byen med de afsnit!

New Girl, sæson 2, afsnit 15 ”The Cooler”
Netflix

Der er et eller andet over det allerførste kys. Man tænker tilbage på det, husker både det gode og det dårlige (undskyld, Mark fra børnehaven, fordi jeg bed dig i læben), men New Girl bringer et helt nyt niveau til det første kys! Nick og Jess har danset rundt om hinanden i første sæson og i anden sæson er der endnu flere spændinger, så det kommer ikke som en overraskelse, at deres allerførste kys bare sidder perfekt.

Nick virker selvsikker, Jess bliver snurret lidt rundt… Årh, jeg kan næsten ikke tænke på det, uden at sukke dybt.

Friends, sæson 2, afsnit 14 ”The One With The Prom Video”
Netflix

Det er starten på den evige Ross og Rachel-situation, den evige kærlighed, som Ross har næret siden teenage-årene… Det er måske en lidt overspillet en af slagsen, men den holder altså stadig!

Friends / Netflix

Videoen af Ross, der forsøger at nå at tage til afslutningsbal med Rachel, hans ansigt, da han ikke når det, kysset til sidst… Phoebes hummer-teori.. Årh, altså, det er bare smukt. Derudover er Monica og Chandlers frieri til hinanden også et mega-romantisk afsnit, hvis man nu skulle have lyst til at binge!

The Office, sæson 6, afsnit 5 ”Niagara part 2”
Viaplay

Jeg siger ikke, at det til dato er et af de mest romantiske afsnit, der eventuelt har givet kvinder og mænd verden over en falsk forhåbning om, hvordan deres bryllup bliver, men jeg siger heller ikke det modsatte.

Der er enormt mange romantiske øjeblikke og afsnit i The Office, men der er intet der topper Pam, der tager et mentalt billede af hendes bryllup og hendes mand, Jim. Mens hun har brudekjole på. Og slør. Og vandfaldet. Jeg tuder næsten ved tanken.

Black Mirror, sæson 3, afsnit 4 ”San Junipero”
Netflix

Okay, ærligt har jeg stadig lidt svært ved overhovedet at snakke om det afsnit uden at få en klump i halsen.

Kelly og Yorkies kærlighed er så stor, voldsom og smuk, at den går igennem tid, sted, familie og selv døden! Hele fortællingen om, at man kan leve happy ever after er fantastisk i sig selv, men de to kvinder og deres store kærlighed til hinanden, er simpelthen så smuk og dyb, at man næsten ikke kan være i det. Jeg havde både ondt i kinderne af at smile og tårer i øjnene, da jeg var færdig med afsnittet.

Det er intet under, at afsnittet vandt to Emmyer og blev nomineret til et hav af priser!

LÆS MERE: Min top 3: Romantiske komedieserier på HBO Nordic

LÆS MERE: Min top 10: Romantiske serier på Netflix

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like