Anmeldelse af Cardinal sæson 4 afsnit 1+2

Foto: Cardinal 4/ C More

Opdatering 10. marts 2022: Cardinal kan ikke længere streames på C More. I stedet kan du se de fire sæsoner på Viaplay.

Sidste og fjerde sæson af Cardinal er i skrivende stund ved at løbe hen over skærmene via streamningtjenesten C More. De to første afsnit af de kommende i alt seks, er netop nu frigivet herhjemme. Og hold nu fast der er fart på. Jeg lover, at hvis du syntes, de forrige sæsoner var spændende, så bliver du bestemt ikke skuffet denne gang heller. Og skulle du være en smule sart.. så husk lige sofapuden. De to første afsnit er barske og rå og uden følelsesmæssige hæmninger. Jeg siger det bare..

Kunne have binget alle afsnit

Spænding spænding spænding fra start til slut. Jeg kunne have set alle seks afsnit på samme aften, hvis det var muligt. Så har du tålmodighed, så se dem alle som én lang spillefilm og bliv voldsomt underholdt. Men kan du ikke vente i spænding, så spring endelig ud i det og fortær de første to afsnit af denne thrillerserie.

Foto: Cardinal 4/C More

Igen er det detektiven John Cardinal (Billy Campbell, som vandt en Canadisk Award for Best Actor i serien) og hans partner Lise Delorme (Karine Vanasse), der indtager hovedrollerne som de to efterforskere på de brutale mord, der hersker i den lille provinsby Algonquin Bay.

Iskold fortælling

En grum og dyster fortid er ved at indhente nogle af byens beboere, og der er ingen grænser for, hvad de må gennemgå, for hævnen er hverken sød eller barmhjertig på de næstkommende ofre.

Foto: Cardinal 4/ C More

Jeg nævner ingen spoilers her, for plottet er så spændende, at man selv skal have lov at leve sig godt ind i serien og få den fulde effekt, som er tiltænkt denne sidste sæson. En sæson som i bogstaveligste forstand sætter sine fodspor dybt i denne bestialske iskolde horror-vinterfortælling.

Så hen i sofaen, tænd for C More, hent snacksene og sluk lyset … hvis du tør 😉

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af Locke & Key

Og vil du gerne se mere eller gense mere af Cardinal, så ligger de første tre sæsoner af serien med hver seks afsnit også lige til at gå til på C More, imens der ventes på afsnit tre.

Instruktør: Nathan Morlando
Manuskriptforfatter: Sarah Dodd, Naben Ruthnum og Patrick Whistler
Medvirkende: Billy Campbell, Karine Vanasse, Kristen Thomsen, Glen Gould m.fl.
Antal afsnit: 6
Dansk premieredato: 15. april 2020
Dansk streamningtjeneste: C More

Se traileren til Cardinal sæson 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like