Første teaser til den nye danske Netflix-serie ‘Skruk’ er landet

Foto: Skruk/Tine Harden/Netflix

Den nye romantiske dramakomedie fra Netflix ‘Skruk’ har fået sin første teaser trailer, og den sætter hovedpersonen i en prekær situation.

Nana (Josephine Park) er fertilitetslæge med en hemmelighed. Hun fortæller sine patienter at hun selv har børn for at gøre dem mere tilpasse, men intet kunne være længere fra sandheden. I en beruset tilstand tager hun en livsforandrende beslutning.

Nana vælger at inseminere sig selv med sin ekskærestes sæd, og bliver som resultat deraf gravid. Hun står nu med to store udfordringer foran sig. 1: Fortælle sin ekskæreste at hun har insemineret sig med hans sæd. 2: Prøve at vinde ham tilbage, noget som det første problem gør besværligt, da hun kæmper mod uret inden de første tegn viser sig.

Nanas graviditet giver dog anledning til at se sine patienter i et nyt lys, men det væv af løgne hun har spundet over årene bliver mere og mere besværlige at navigere rundt i. Det kan ende med at Nana for første gang skal konfrontere både andre, men også sig selv med sandheden.

Se teaser traileren

Josephine Park var ikke i tvivl da hun fik tilbudt rollen som Nana, og fik muligheden for at ændre opfattelsen om det tabu at gå til fertilitetslæge:

“Jeg var ikke i tvivl, da jeg blev tilbudt rollen som Nana i Skruk, fordi serien berører noget, der fylder meget i mange menneskers liv: ønsket om at få børn og have svært ved det. Jeg håber, Skruk kan hjælpe med at aftabuisere det at være i fertilitetsbehandling og på en uhøjtidelig måde italesætte den smerte, men også glæde, der kan være forbundet med at skabe en familie.” fortæller Josephine Park.

Skruk består af seks afsnit, og får premiere globalt på Netflix den 8. juni.

LÆS OGSÅ: Romantisk tidsrejseserie viser et af de mest kaotiske forhold i historien: Se traileren

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘The Dropout’ kunne mere hvis den ville lidt mindre

LÆS OGSÅ: Guide: 5 fantasyserier, der følger i fodsporene på ‘Ringenes Herre’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like