Romantisk tidsrejseserie viser et af de mest kaotiske forhold i historien: Se traileren

Foto: The Time Traveler’s Wife/Macall Polay/HBO Max

‘The Time Traveler’s Wife’ er adaptionen af bestsellerbogen af samme navn, og får nu seriebehandlingen af HBO Max.

Nogle har livslang kærlighed fra øjeblikket de mødes, andre bruger en evighed på at finde den rette. Mange forhold har sine oppe og nedture, nogle bliver mondæne og kedelige. For nogle få kan kærlighed føles som et stort eventyr. Der er ingen tvivl om at The Time Traveler’s Wife hører til i den sidste kategori.

Claire (Rose Leslie, Vigil – Døden i dybet, Game of Thrones) og Henry (Theo James, Divergent-serien, Castlevania) elsker hinanden, og deres forhold går godt det meste af tiden. I hvert fald i den tid de er sammen. Henry hopper ufrivilligt igennem tiden og rum grundet en genetisk defekt.

Det ville måske sætte en stopper for de fleste forhold, men for Claire og Henry betyder det, at hvert øjeblik de har sammen er kostbart, og noget der skal udnyttes til det fuldeste.

Se traileren

Når man rejser i tiden uden nåde og ikke engang har tøjet på sin ryg med sig, så er der nogle ting man må blive god til for at overleve. Flygte, stjæle og slås. Henry fremviser det hele samt mange af de forskellige tidspunkter han hopper rundt i, i traileren til The Time Traveler’s Wife.

Baseret på bestselleren af samme navn

Bogen af baseret på det litterære hit The Time Traveler’s Wife fra 2003 skrevet af Audrey Niffenegger. Filmen blev senere adapteret til en film fra 2009 med Rachel McAAdams i rolle som Claire og Eric Bana som Henry.

The Time Traveler’s Wife vil bestå af seks afsnit af en times længde og har premiere på HBO Max d. 16. maj.

LÆS OGSÅ: Netflix-serie om manden der lagde navn til Stockholmsyndromet: Se den tempofyldte trailer

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: 7. sæson af ‘Brooklyn Nine-Nine’ sætter barren lavt til den 8.

LÆS OGSÅ: Guide: 5 fantasyserier, der følger i fodsporene på ‘Ringenes Herre’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like