Norske ’Beforeigners’ får en sæson 2

Første sæson af den prisnominerede serie Beforeigners tiltræk mange seere og får nu en sæson mere.

Foto: Beforeigners/HBO Nordic

Serien Beforeigners første sæson løb over skærmen i 2019. Den er produceret af HBO Europe, som den første norske af sin slags. Beforeigners blev en kæmpe seersucces i hjemlandet, hvor den nu også er nomineret til flere priser. Nu kan HBO Nordic bekræfte, at en ny sæson er på vej.

I Beforeigners første sæson begynder mærkværdige personer at dukke op rundt omkring over hele kloden. De mystiske fremmede viser sig at være historiske mennesker fra både nær og fjern fortid. I denne nye verden bliver skjoldmøen Alfhildr makker til den udslidte efterforsker Lars, og sammen forsøger de at løse en mordgåde.

LÆS OGSÅ: Månedens serieanbefalinger

Den kommende sæson har igen Nicolai Cleve Borch og Krista Kosonen i hovedrollerne som den umage efterforskningsenhed, der opklarer forbrydelser i den nye historiske virkelighed. I den nye sæson er det et vidtforgrenet drab på en kvinde fra 1800-tallet, der er den makabre opgave for de to.

’Beforeigners’ har succesfuld duo bag kameraet

Også bag kameraet står ligeledes gamle kendinge i anden sæson. Jens Lien instruerer igen og seriens skabere, Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin, skriver også manuskript til den nye sæson. De to har tidligere haft stor succes, da de sammen skabte Netflix-hittet Lilyhammer om en amerikansk gangster, der går under jorden i en lille norsk by.

Bjørnstad og Skodvin udtaler: ”Det var en glæde at samarbejde med instruktør Jens Lien og HBO om første sæson, og vi sætter stor pris på at have fået muligheden for at tage fat på et nyt kapitel af Beforeigners.”

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Ind i mørket’ bør tage stilling til kilderne

Det vides endnu ikke, hvornår anden sæson af Beforeigners får premiere.

Se traileren til ‘Beforeigners’ sæson 1

LÆS OGSÅ: Nye serier på HBO Nordic i oktober: The Walking Dead, En mand der hedder Ove-forfatter og Susanne Biers miniserie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like