Viaplay afslører premieredato og trailer til ‘The Head’

Foto: The Head/Viaplay

Den internationale gyserserie The Head fra Viaplay Original er en rædselsvækkende fortælling fra en forskerstation på Sydpolen.

Viaplay har offentliggjort, at gyserserien The Head får premiere d. 6. december. Serien er en international produktion med forskellige nationaliteter på rollelisten, bl.a. to garvede, danske skuespillere. Samtidig har Viaplay udsendt den første trailer, der giver et indblik i de chokerende uhyrligheder, som forskningsholdet, der er omdrejningspunktet i The Head, må gennemgå.

På en forskningsstation i en af verdens koldeste egne, Sydpolen, siger officeren Johan Berg farvel til sin kone Annika. Hun har sammen med et hold forskerkollegaer valgt at blive og tilbringe den mørke vinter på det kolde kontinent for at forske i klimaforandringer.

LÆS MERE: Fares Fares om ‘Partisan’: Den skal få os til at tænke os om

Seks måneder senere, da det bliver sommer igen, vender Johan tilbage. Men noget er galt, og snart opdager han, at der er en morder løs. Syv forskere er blevet dræbt, og Annika er forsvundet sporløst. Johan opdager hurtigt en overlevende, der kan være løsningen på Annikas forsvinding.

Se traileren til ‘The Head’

Dansk duo i hovedrollerne i ’The Head’

The Head handler ikke kun om en international gruppe forskere. Den har også et bredt og internationalt cast. Har man de danske briller på, kan man særligt glæde sig til at se Laura Bach (Den som dræber, Gangs of London) og Alexandre Willaume (Gidseltagningen, The Last Kingdom) i hovedrollerne som ægteparret Annika og Johan.

The Head er instrueret af spanske Jorge Dorado (The Pier), der er en erfaren herre udi mystik. Derudover medvirker dansk/amerikanske Amelia Hoy (Gidseltagningen, Killing Eve), skotske Katharine O’Donnelly (Mary Queen of Scots) og nordirske John Lynch (The Terror, Medici).

LÆS OGSÅ: 5 serier fra 2020 du bare SKAL se

Viaplays kommende gyserserie The Head kommer til at bestå af seks afsnit og får som nævnt premiere d. 6. december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like