Mad Men-stjerne spiller hovedrolle i ny dramaserie

Foto: NeXt/Xee

Teknologien tager over i den nye serie NeXt, der er skabt af holdet bag actionhittet 24 timer.

Hører du til blandt dem, der taper dit indbyggede webcam til, og hvor navnet ’Siri’ får det til at løbe koldt ned af ryggen? Så er Xees nye dramaserie NeXt nok ikke noget for dig. Eller også er den netop, for NeXt er nemlig en vaskeægte cyber-crime-serie, der viser os, hvor galt det kan gå, hvis teknologien bliver for avanceret.

I fiktionsserien NeXt spiller John Slattery (Mad Men, Veep) den excentriske, tidligere direktør for teknologivirksomheden Zava, Paul LeBlanc. LeBlanc har skabt den kunstige intelligens neXt, der er blevet så avanceret, at den udvikler og omskriver sig selv og snart er udenfor menneskets kontrol.

LÆS OGSÅ: Den bedste serie om politik nogensinde: 5 serier du kan bruge som opvarmning til til valget i USA

LeBlanc sætter alt ind for at stoppe neXt, men bliver fyret fra Zava af sin egen bror, spillet af Jason Butler Harner (Ozark, Ray Donovan). I stedet slår LeBlanc tøjlerne sammen med specialagenten Shea Salazar, der spilles af Fernanda Andrade (Narcos, Sons of Anarchy), og sammen forsøger de at stoppe den fatale udvikling. 

’NeXt’ får roser i hjemlandet

NeXt har allerede haft premiere i hjemlandet USA og serien fik store ord med på vejen, hvor bl.a. Chicago Sun-Times kaldte den for ”En serie der fastholder ens interesse hele vejen igennem takket være en række uventede plottwists, cliffhangers og et helt igennem enestående cast.”

Det dystopiske sci-fi-drama er skabt af Manny Coto, der også stod bag det hæsblæsende, actiondrama 24 timer med Kiefer Sutherland i hovedrollen. Derudover har Coto også produceret den populære seriemorderserie Dexter.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af en klassiker: ‘The Wire’ er stadig en tankevækkende, vigtig og ikonisk serie

NeXt kan streames på Xee og består af otte afsnit.

Se traileren til ‘NeXt’

LÆS OGSÅ: Ny podcast: Lykkes Susanne Bier med sin nye serie ‘The Undoing’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like