Kraften er stærk i The Mandalorian sæson 2. Se den lige nu på Disney+

Dusørjægeren The Mandalorian er tilbage i anden sæson på Disney+
Foto: The Mandalorian/Disney+

Dusørjægeren fra Star Wars-universet svinger sine blasterpistoler igen, når sæson 2 af ’The Mandalorian’ får premiere på Disney+.

Reklame: The Mandalorian formåede at blæse både Star Wars-fans og almindelige dødelige omkuld, da første sæson løb over skærmen i 2019. Nu er anden sæson på vej til streaming-tjenesten Disney+ og den er et must-see for alle, der kan lide et godt actionfyldt eventyr.

Dusørjægeren The Mandalorian er tilbage i anden sæson på Disney+
Foto: The Mandalorian/Disney+

The Mandalorian er en moderne rumwestern, hvor dusørjægeren Din Djarin (spillet af Pedro Pascal) er på opgave for en hemmelighedsfuld klient. ”Opgaven” viser sig at være at fragte en nuttet, grøn baby med store ører, der leder tankerne hen på en anden markant figur i Star Wars-universet (afsløre hvem vi ikke vil). Den iskolde, maskerede dusørjæger viser sig at have et hjerte inde bag sin ellers uigennemtrængelige rustning, og han sværger at beskytte det forsvarsløse barn.

Vi vil ikke spoile mere af sæson 1, men skynd dig at få set denne moderne klassiker allerede nu. Første afsnit af sæson 2 af megahittet er allerede udkommet på Disney+, og du kan glæde dig til et nyt hver uge. Det er ventetiden værd, hvilket vi også gerne siger, selvom vi ikke får penge for det. Den her serie er fremragende!

Bestil et abonnement på Disney+ her for kun 59 kr. om måneden og få adgang til hele det forunderlige Disney-univers!

Køber du dit abonnement her, støtter du også Vi Elsker Serier. Stream alle dine yndlingsserier og -film fra Disney – lige fra et nostalgisk gensyn med barndommens klassikere til de nyere animations-successer. Du kan få fornøjelsen af det imponerende bagkatalog for kun 59 kr. pr. måned eller du kan købe et årsabonnement for 589 kr. og spare 15%.

Læs mere om Disney+ her.

The Mandalorian på Disney+
Anden sæson af The Mandalorian på Disney+ er must-see

Masser af andet godt indhold fra Disney+ 

Skulle ventetiden blive lang mellem afsnittene af The Mandalorian, så får du heldigvis meget mere med i din samlede Disney+-pakke.

  • De største Disney Blockbusters

Disney+ indeholder også nogle af filmgigantens nyeste storhits, som f.eks. serien om Pirates of the Caribbean, nærmest alle Marvel-filmene med bl.a. The Avengers, X-Men og Guardians of the Galaxy. Og nå ja, så ALLE STAR WARS-film!

  • Traditionelle animationsfilm fra Disney

Hvis du er til Disney animation, så kan du også dykke ned i Disneys imponerende tegnefilmskat.  Disney+ har nemlig alle de gode, gamle Disney-tegnefilm som Askepot, Løvernes Konge og Junglebogen. Og vil du nyde nyere animationsfilm, som Find Nemo, Toy Story og Frozen, så er det ingen problem.

  • The Simpsons

Lige nu kan du også streame samtlige sæsoner af The Simpsons – en af klodens mest populære animationsserier nogensinde med et legendarisk cast og utallige priser i ryggen. Ja, serien har haft så stor betydning, at Time Magazine udnævnte den til det 20. århundredes vigtigste serie! Det er over 650 afsnit med Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggies liv i pakken, så der er nok at tage fat på.

Det og meget, meget, meget mere kan du få for kun 59 kr. om måneden for hele pakken.  Det her en reklame for Disney+, som vi bliver betalt for, men helt ærligt det er et virkelig, virkelig godt tilbud, som vi også ville anbefale, hvis tjenesten kostede dobbelt så meget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like