True crime-miniserie med Andrew Garfield får dansk premiere

Andrew Garfield som Jeb Pyre / Foto: Under The Banner of Heaven/Michelle Faye/FX.

True crime-serien ‘Under the Banner of Heaven’ med Andrew Garfield tager os på en blodig rejse til en af de mere mystiske religioner.

Under the Banner of Heaven er baseret på de virkelige hændelser i 1984, der ledte til, og fulgte efter, mordet på Brenda Wright Lafferty (Daisy Edgar-Jones) og hendes baby i en forstad til Utahs hovedstad, Salt Lake City.

Politidetektiven Jeb Pyre (Andrew Garfield) efterforsker det brutale mord på den unge Brenda, hvilket leder ham til at dykke dybere ned i familien Laffertys historie og opstanden af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige (Mormonisme).

Jeb Pyre, en ellers meget troende mormon, begynder at stille spørgsmålstegn ved sin tro, når han mødes med de yderligtgående konsekvenser det kan have ikke at stille nogen spørgsmålstegn.

Se traileren

Traileren har en næsten True Detective-agtig følelse til sig. Der lægges op til både konspirationer og intriger i den lille forstad uden for Salt Lake City.

Ud over den Oscar-nominerede Andrew Garfield, så er skuespillere som Sam Worthington (Avatar, Manhunt), Wyatt Russell (Falcon and the Winter Soldier), Gil Birmingham (Yellowstone), Adelaide Clemens (Rectify) Denise Gough, Billy Howle og Rory Culkin også at finde på rollelisten

Oscar-vindende forfatter

Ikke nok med at serien har den Andrew Garfield i hovvedrollen, så er serien skabt og skrevet af den Oscar-vindende manuskriptforfatter Dustin Lance Black (Milk).

Mini-serien er baseret på virkelige hændelser som beskrevet i bogen Under the Banner of Heaven: A Story of Violent Faith, skrevet af forfatteren Jon Krakauer.

Under the Banner of Heaven får dansk premiere på Disney+ d. 27 juli 2022.

LÆS OGSÅ: Jodie Foster indtager hovedrollen i 4. sæson af True Detective’

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: En revolvermand fødes – ‘Billy the Kid’ er et nyt take på en western

LÆS OGSÅ: Nye danske serier: Her er de danske serier vi kan se frem til resten af 2022 på DRTV

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like