Knutby-mordet: Ny true crime-serie på vej til HBO Nordic

Foto: Pray, Obey, Kill/ Martin Johnson, Anton Berg/Julia Mård (c) HBO Nordic

Mange så med, da true crime-serien I’ll Be Gone in the Dark fik premiere på HBO Nordic sidste år. Nu røber streamingtjenesten nyt om en ny true crime-dokumentar.

Den kommende dokumentarserie hedder Pray, Obey, Kill og er skabt af journalisterne Anton Berg og Martin Johnson og instruktør Henrik Georgsson (Broen).

Sammen tager de på en mission for at kaste lys over, hvad der skete i 2004, da en ung pige blev myrdet i den svenske landsby Knutby.

Presset af Gud

Den unge kvindes nabo blev samtidigt forsøgt myrdet, og sagen blev dengang en af de største, der er set i svensk historie.

Den unge kvinde var en del af en pinsemenighed, der mente, at Jesus ville vende tilbage til jorden og gifte sig med deres leder. Efter mordet tilstod en barnepige mordet med den begrundelse, at en række sms’er fra Gud pressede hende til at gøre det.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Forsøg på historisk stemning er det rene miskmask i ‘Romulus’

Flere år efter stod nogle nu tidligere medlemmer af menigheden frem for at fortælle om fysiske og psykiske misbrug, de havde været udsat for i pinsemenigheden.

Premiere snart

I deres jagt på at finde frem til sandheden har journalisterne Anton Berg og Martin Johnson nu talt med nogle af de tidligere medlemmer, og de har fået adgang til sagsmateriale, der ikke før har været afsløret.

Vi får lov til at se, hvad de to journalister er nået frem til, når dokumentarserien får premiere på HBO Nordic i foråret 2021.

Serien kommer til at bestå af seks afsnit.

LÆS OGSÅ: Anbefalinger: 3 gode serier du bør se i januar

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Var ‘Cobra Kai’ sæson 3 værd at vente på?

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af ‘Lupin’: Fransk heist-fortælling når det er bedst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like