Peter Frödin trækker atter i Grethe-kostumet i ny juleserie

Foto: Grethes Jul / Mastiff / TV2

TV 2 sikrer julestemningen med juleeventyret ’Grethes jul’, der har Peter Frödin i hovedrollen.  

Serien Grethe havde premiere på TV 2 i januar 2017. Her mødte seerne den kærlige og rummelig rengøringsdame Grethe, der flyttede ind hos en moderne, travl børnefamilie. Peter Frödin (Guldhornene, Labans jul) spillede hovedrollen, og Jarl Friis Mikkelsen (Klovn, Walter & Carlo) var instruktør.

TV 2 har nu offentliggjort, at makkerparret Frödin og Friis Mikkelsen vender tilbage i en ny eventyrlig juleserie, der får premiere til december på hovedkanalen.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Der er langt mellem de gode øjeblikke i ‘Noget om Emma’

I Grethes jul har Grethe fået job i et stormagasin. En dag opdager Grethe, at hun på magisk vis har fået evnen til at sætte sig ind i andre folks problemer. Hun kæmper med at få tid til at hjælpe alle de, der har brug for det, mens stormagasinets chef forsøger at få Grethe til at rette ind. 

Tilgivelse og næstekærlighed i ’Grethes jul’

I serien møder Frödin en række personligheder på sin vej. Bl.a. en lille, mærkværdig dreng (Alexander Wewer-Schøler), en ensom, ældre mand (Ulf Pilgård) og naboen Karen (Sofie Torp).

Grethes jul bringer julens budskab med sig og handler om empati, næstekærlighed og tilgivelse.

I en pressemeddelelse fra TV 2 uddyber Jarl Friis Mikkelsen: ”I Grethes jul tror vi på den eneste ene, og vi tror på, at vi lære at tilgive hinanden, hvis vi har lavet fejl tidligere i vores liv. Og så giver vi også plads til eventyret, for så bliver hverdagen lidt lettere.”

LÆS OGSÅ: Rå gangstere eller artige sygeplejeelever?: Nye serier og sæsoner på Viaplay, TV 2 PLAY, C More, Disney+ og Paramount+ i november

Juleeventyret Grethes jul består af fire afsnit, og første afsnit bliver vist mandag d. 7. december klokken 20.30. For brugere af TV 2 PLAY kan seriens første afsnit allerede streames fra d. 29. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like